Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiz éve beleszerettem egy...

Tiz éve beleszerettem egy kétgyermekes házas férfiba. Nagyon rosszul éltek. Két évig tartott a kapcsolatunk titokban, persze én mindig kértem hogy döntsön végre, mindig egy kis idöt kért tölem. Érdemes volt várni rá? Megérte?

Figyelt kérdés
Született egy gyerekünk és az asszony is megtudta, nagy cirkusz lett belöle, a pasim eltünt és 5 hét után jött hogy minket választ. Elfogadtam. Elvált,6 évig zaklatott az exfeleség, született egy második gyerekünk. Tiz éve vagyunk együtt, a párom elözö két gyerekét az ex elnevelte, nem látja már 5 éve és amiota elnevelték a gyerekeit azota közöttünk is megromlott minden. Már nem csak az ex mocskolt le, hanem a saját pasim is. Azt vágja most a fejemhez, hogy én tettem tönkre a házasságát. Szoval már nem értek semmit, szerintetek is én vagyok a fekete bárány? Mit tehetnék? Most elváltam én is töle, mert kezdett bántalmazni engem is. Feliratkozzak pszihologushoz?
2010. szept. 3. 12:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne aggódj a múlton, az már megtörtént, ellene nem tudsz tenni. Próbáld megélni a jelet, s igyekezz tenni a jövőért. Sok ember hibázik, ki ezt, ki azt rontja el. Nem vagy bűnös, s rossz ember, egyszerűen csak próbáltál jól élni, megoldásokat találni.

Fel a fejjel! Nem éri meg rágódni a múlton! 30/N

2010. szept. 3. 13:10
 12/28 anonim ***** válasza:
"Most elváltam én is töle, mert kezdett bántalmazni engem is." Téged is? Ezek szerint nem te vagy az első nő az életében akit megver. Az, meg hogy rosszul élt az előző feleségével egy dolog, minden nős hapsi ezt mondja annak a nőnek akit le akar vadászni a felesége mellett. Sok volt neked a tanulópénz, hogy rájöjj milyen férfi is az akibe beleszerettél. Annyiból megérte, hogy most már tudod, hogy aki megüt egy nőt, az téged is megüt és aki megcsalja a feleségét veled, az lehet, hogy téged is megcsal majd valakivel. Nem érdemelted ezt tőle.Menj pszichológushoz, mert ezt fel kell dolgozni. Ami jó maradt neked a kapcsolatból, azok a gyermekeid. Nem csodálkoznék, ha te is ellene nevelnéd őket, mert ha a gyerek azt látja, hogy az apja nőket ver, akkor ő maga is lehet később bántalmazó, vagy bántalmazott. Te pedig kezdj új életet, érett nőként, kevésbé hiszékenyen.
2010. szept. 3. 13:18
 13/28 anonim ***** válasza:
35%

szétb.sztál egy családot, házasságot, és ugyanazt kaptad vissza, ez a jutalmad.

mindenki megkapja egyszer a büntetését, sz.r, de ez van.

remélem, az én férjem szeretője is rájön egyszer, hogy mit tett.

2010. szept. 3. 13:18
 14/28 anonim ***** válasza:
62%

*ha a nők nem lennének ilyen mocskos ri.b@nacok,akkor nem létezne megcsalás,mert arról mindig csak a nő tehet(a harmadik fél) ha egy pasi megcsalja a párját.

A hűség döntés kérdése. Minden mást csak azok hisznek el (nők és férfiak is), akik képtelenek beismerni a felelősségüket, és könnyebb ezt hazudni maguknak.

Ha a pasik le se sz*rnák a "ribiket" és mind hűségesek maradnának, előbb-utóbb nem lenne egy ribi sem, mert belátnák, hogy semmi értelme próbálkozni. :)

2010. szept. 3. 13:19
 15/28 anonim ***** válasza:

Az ELVÁLT pasi a legjobb választás : nézd meg, hogyan bánik a volt családjával (ex-nej, gyerekek). Ugyanarra számíthatsz te is.

Ezt az egyik barátnőm mondta és nagyon igaza van! Menj el pszichológushoz, egy próbát megér. Nem vagy fekete bárány, gondolom még nem volt túl nagy tapasztalatod.

Engem is elhagyott az exem egy másik nőért. Aztán őt is, meg aki utána következett, azzal is megcsinálta ezt.

És hogy a te esetedben megérte-e várni? Van két gyereked, akiket gondolom imádsz. Ha más nem, ez legyen neked a "fájdalom-díj".

És megteheted, hogy nem érdekel, ki mit mond. A 2 gyerek a fontos, semmi más. És mindegy, ki volt a "spermaadó", csak a kicsikre figyelj! Kitartás! :)

2010. szept. 3. 13:36
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A "84-es"vagyok!Nem azt mondtam hogy és szerintem igaza van annak a pasinak aki azt mondta hogy mindig csak a nő a ribanc!Én még fenntartom azt hogy ez nem igy van!Rosszul fejeztem ki magam,vagy nem voltam elég érthető,de ugy akartam irni,hogy a pasik látják igy ezt az egész dolgot,azért hibáztatja most a kérdezőt a pasi.Mert ők erről meg vannak győződve hogy ez igy van...meg mert félnek bevallani hogy gyengék.
2010. szept. 3. 14:00
 17/28 audryenne ***** válasza:
30%

Hát szerintem nem volt érdemes várni rá...nem is tudom, hogy mit vártál egy pasitól, aki titokban csalja a feleségét. Sőt úgy értelmeztem a történetedből, hogy nem is mondta volna el az egészet (még úgy sem, hogy közös gyermeketek született), ha nem derül ki véletlenül. Valószínűleg ezen borult a bili, asszonyka kidobta, úgyhogy előadta neked, hogy "téged választott", te meg bevetted.

És persze nem jogos, hogy téged mocskol le, csak gondolom lebukott, kidobták, úgyhogy összecuccolt veled, pedig amikor csak szeretők voltatok, eszébe sem jutott volna elhagyni miattad a feleségét, családját...csak a véletlen keresztül húzta a számításait. Az már csak a ráadás, hogy az ex ellene neveli a gyerekeket.

Nem tudom mit vártál.

Ha esetleg lenne benned annyi tartás, hogy nem döngeted meg magad egy nős férfival, hanem ultimátumot adsz neki, hogy vagy otthagyja a családját érted, vagy köztetek nem lehet soha semmi, akkor elég hamar egyértelművé vált volna, hogy cseppet sem vagy olyan fontos neki, mint ahogy gondoltad (és ahogy azt általában a szeretők gondolják). És mondjuk megérdemelted a sorsodat rendesen, csak visszakapod, amit mással tettél...teljesen korrekt eljárás a természettől.

Komolyan nem értelek...én még olyan pasival sem kezdenék, akinek "csak" barátnője van, nemhogy gyerekei meg felesége, hiába vonzódok hozzá. És bár még nem csaltak meg, és nem is állok össze olyan fickókkal, akik annyira gerinctelenek, hogy titokban évekig félremennek (szépen fogalmazva), undorítónak tartom mind a te mind a pasi hozzáállását és gondolkodásmódját. Akinek az normális, hogy házas férfival/nővel hetyeg az megérdemli a sorsát.

2010. szept. 3. 14:12
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

Na mielőtt itt a nagy ribizés elkezdődik.

Kedves exem nem bírt a farkával, lukról lukra járt mögöttem. Az elején szét-össze volt a kapcsolatunk, én naiv hülye mindig megbocsátottam. Aztán eljegyzett, nagy eskü, hogy nincs több nő, csak én. Elment a haverokkal, iszogattak, két lány beszélgetett, elkezdett dumálni az egyikkel, ezzel nem is lenne gond, de, leitatta, folyton meghívogatta valamire, összeült a két tábor beszélgetni, mint haverok, aztán mikor elég spicces volt a csaj jól meg... számcsere, majd összejártak, egy büdös szó nem esett rólam, a csaj hót szerelmes lett, ment neki a széptevés, én meg mitsemsejtő menya készültem az esküvőre, időpont megvolt, minden kész. Ja, csak közben felcsinálta a nőcijét... Csóri lány az anyósától ne tud meg mit kapott, mikor hazavitte a majdnem uram... Mert közben elvette. A lány köpni nyelni nem tudott, mikor megtudta csak egy ribi, akit szánalomból, ijedségből elvettek, és egy gyűrűs menya örjöng a nappaliban a férjével... Jah és a pasinak mindegy, hogy 10-20-30-40-50-60éves a nő, lukja van, dugni akar, hajrá. Ugyan nem váltak el, az anyós nem engedi egyiket sem lelépni, maguknak akarták, egyék meg, mind a kettő életét szépen megkeseríti az uni nem uni... És én sajnálom a lányt. Mert valószínű nem ő volt az egyetlen mellettem, csak ő volt peches.

Jártam szórakozni, csapódott már hozzám pasi, olyankor is, amikor volt párom, és lehet engem is elvittek volna párszor, ha iszok alkoholt, de mivel tudom magamról, hogy csúnyán nézek ki egy negyed sörtől is, nem iszok... De ha bírnám a naivságnak is hála lehet több pasival lennék "tapasztaltabb", és ehhez nem kell ribinek lenni, elég egy kanos pasi, aki dugni akar. Vagy veled vagy mással, de megoldják

Szóval ezeket a drága ffiakat nem kell ám félteni, ha dugni akarnak megoldják, és néha a szerető meg az asszony mit sem sejt az egészből, csak amikor már nagy a szr koppannak.

Nem a harmadik a hibás, ő már csak egy eszköz akin akivel kiéli magát a csalfa.

Kedves kérdező, sajnos jó nagy tanulópénzt tettél le. Két gyerek, nem egyszerű. Sajnos téged "joggal" köveznek, mert tudtad mibe nyúlsz. Tudtad, és ésszel kellett volna, és az a baj, hogy neked, a pasit a farka hajtotta, neked volt elvileg az eszed a helyén. Szerelem ide szerelem oda. Én nem hibáztatlak, gondolom ment a hitegetés, hogy szeret majd elhagyja, mégse, de mégis.

Pláne ha ment a vakítás, hogy mennyire szr neki, mennyire bánja a családját... Hallottam már én is nős pasit aki próbálkozott, sajna nem hatott meg, persze nagyon szép alakítás volt. Nem volt az esetem az illető, az más kérdés, mi lett volna ha van az a bizonyos szikra és a panaszkodás és lelkizés elmegy... Ezt te szívtad meg nagyon, rajtad csattant, de igazából a pasi büntetése lenne, hiszen elvesztett 4?gyereket. Jó nekik könnyű, legalábbis sokan úgy csinálnak...

Ez elmúlt, tanultál belőle, többé nem leszel nős pasiba szerelmes, csak olyanba aki elvált már! és előre nézz, két csemetéd van, akiket fel kell nevelned, ne azon rágódj mi volt, azon mi lesz.

2010. szept. 3. 14:45
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül alakult ki egy olyan tabu, hogy "házinyúlra nem lövünk". Ha annyira téged szeretett volna, akkor már azelőtt beadja a válást, mielőtt neked gyereket csinál, vagy egyáltalán: mielőtt megfektet.

Akkor azért választott téged a pasi, mert a felesége valószínűleg ellentmondást nem tűrve kidobta otthonról, és nem volt hová mennie. Úgy gondolta, hogy egy ideig te is jó leszel, ha már ugye...

Az, hogy a pasi az előző házasságból született gyerekeivel öt éve nem tartjta a kapcsolatot, remekül megmutatja, milyen mocskos, undorító ember ő valójában. Te pedig két gyereket szültél neki... Most megromlott ez a kapcsoalt is: szerinted a te gyerekeiddel mennyire fog másként viselkedni ezek után?

Hatalmas tanulság szeretőknek: ahogy a pasi az előző feleségével viselkedik, pont úgy fog veled is viselkedni, nem másképp. Ha őt megcsalta, téged is meg fog. Ha az idősebb gyerekei nem érdeklik, a tieid sem fogják.

Nem, a házasságát ő maga tette tönkre, te meg buta és naiv voltál, mert azt hitted, hogy majd te őt megváltoztatod, majd melletted ő más lesz. Tévedés, hatalmas tévedés...

Amit tehetsz: a pszichológus jó ötlet. A pasit el kell felejtened. Tisztába kell jönnöd magaddal, ebben sokat segíthet egy pszichológus. Innen pedig tovább kell lépned, tanulni a hibádból és új életet kezdeni a gyerekeiddel, de a pasi nélkül. Ehhez csak sok sikert tudok kívánni!

2010. szept. 3. 14:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Az a gyanúm, hogy azért "választott" benneteket, mert a felesége kidobta.
2010. szept. 3. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!