A barátomnak meghalt a nagymamája, nem ismertem se őt, és a családját sem teljesen. Mit tegyek a temetéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátom anyukáját nem ismerem egyáltalán, az apukájával találkoztam kétszer, a hugát ismerem. A barátom a szüleivel lakik, 2 éve vagyunk együtt, én még otthon náluk nem voltam (személyes traumáim miatt). Úgy gondolom, hogy el kellene mennem a temetésre, a barátom miatt, csak nem tudom, hogy legyen. Nem lenne kínos ilyen helyzetben megismernem a családja többi tagját, főleg az anyukáját aki nagyon le van törve. A másik kérdés pedig az, hogy nem sok temetésen voltam, hol kéne álljak? Hogyan lehetne kevésbé kellemetlenné tenni ezt a találkozást/megismerkedést a családjával? Nagyon bűntudatom is van...2021. okt. 21. 11:09
51/53 anonim válasza:
Mondom,kérdezd meg.Hát mi ezt honnan tudjuk :D
Ha azt mondja,hogy menj,és a szüleinek sem probléma hogy ott leszel ismeretlenül akkor kísérd el.
Ha nemet mond maradj otthon.De ne magadtól dönts,hogy akarsz-e menni és mész-e vagy sem.
52/53 A kérdező kommentje:
Azert nem mentem, mert az anyja napok óta nem alszik, meghalt az anyja és most az apja is a halálán van, és valószínüleg meghal ő is...
2021. okt. 24. 01:11
53/53 anonim válasza:
Kérdező, tedd össze a két kezed, hogy ez a csávó 2 éven keresztül így falazott neked... Mert ha nem tudod összeszedni magadat 2-3 óra erejére sem, egyszerűen arról van szó, hogy ezt a fickót nem szereted és még áltatod is... Így is elcseszett Rád 2 évet az életéből, full feleslegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!