Ha valaki félig cigány + félig magyar az rasszban mibe sorolandó??? Neki van lehetősége normális magyar párt találni??
70 nem mondtam hogy a többség tanult hanem olyan 45% a teljes cigány populációban mert ahogy mondtam franciában szinte beolvadtak! Hát nert kb engedték őket vándorolni nem rakták őket gettókba meg ugye Franciaország foglalkozott a cigány kérdéssel… ja meg láthatod a legtöbb énekes ott cigány származású és hát nemzeti kincsek (nem kisgrofo szinten hanem Kökény Attila szinten…)
Én amit mondani akarok hogy nem a cigányság az ami rossz hanem az a környezet az a társadalmi leszakadás az! Te magad is mondtad hogy magyarok elcigányosodnak! Na vajon miért? Ja mert társadalmi leszakadás történt! Azaz ez egy nemzeti probléma nem pedig vallási faji illetve társadalmi! (A társadalmit itt a kultúrára ertem pl cigány kultúra)
Én akkor egy kis családi környezet
Nálunk a mama 12 gyereket szült 😅😂 regi kor volt az még na… csak annyi itt a kulcsszó hogy nem kaptak csaladit mert akkor még nem volt! Egész életükben búcsús/keeskedő cigányok voltak!
Na most abból a 12 gyerekből el mondhatom hogy 10 teljes mértékben nem csinál semmit…
Meséltem egyről aki “lopos” ő is dolgozik amikor tud amikor meg nem akkor “bizniszel” de én meg merek esküdni hogy ehhez hozzá tesz a kleptomániája mert nem egy olyan töltőt is ellopott amit fel sem tudott használni el sem tudta adni mert az a fajta és ezzel ő is tisztában volt…
De menjünk tovább van legalább 40 unokatesom! A legtöbbnek mind szakmája van tanult illetve dolgozik és vagy gyereket nevelnek…
Sőt van olyan is aki szakmát szerzett de nem tudott el helyezkedni benne ezért Kaszás… vagy pedig “bazározik” vesz és bolhán-piacokon elad
És nem merik be vinni? Hát nem tom hol élsz te… apámra kommandós osztag ment rá a kocsinál mert rá fogták hogy bomba van nála! Ideges is volt a rendőrök meg azt sem tudták hogy most mi van… persze biztos ôk is pipásak voltak hogy kamu bejelentés történt ráadásul egy ilyen szintű… csak az a durva hogy amikor cigányról volt szó akkor egybol több kocsi rendőr jön ki aztán közben ezek a csaló könyvelők meg ügyvédek le vannak spanolva velük aztán megy a kéz fogás ha érted! Ja meg van még egy sztorim!
Szomszédban történt valami verekedés családom belül aztán a rendőrök ide akartak betörni aztán pont látták hogy csak anyám meg a mamám van itthon… (ja nem társas házban élünk hanem családiban!)
Ennyit a rendőrökről… legalábbis a régióiban ahol én élek… lehet ott ahol te vagy ott valami egészen más van a háttérben hogy ennyire mehet az erőszak de ez elsősorban a kormány hibája mert nekik kell ezeket megfelelően intézni!
Amugy ha félig orosz vagy akkor ne azt mond már hogy 100% magyar vagy… 😂😅 nem ez a gaz hanem hogy konkrétan el akarod dobni a másik kulturális feled valamint ettől sosem fogsz megszabadulni…
Ez pl olyan mint amikor franciáknak nevezik a fekete pákokat! 😵😓
Nevetséges komolyan! Oke lehet hogy már 3 generációs francia de ő nem francia sem pedig kelta származású hanem törzs gyökeres afrikai! Mondja azt hogy afrikai vagy afro-francia!
Pl itt na ez total nevetséges :
Először is ezek a jelzők nem nemzeti jelzők hanem származási jelzők…
lehet hogy én is magyarul beszélek magyarul gondolkodók értelmezek de sosem leszek magyar mert nem az a származásom
és pont itt van az hogy ha ezt mondod akkor az érvényesül hogy akkor én sem lehetek büszke arra hogy cigány vagyok mert csak arra lehet büszke lenni ami csak pozitív...!
vagy várj csak... nem is az oroszok kezdtek polgárháborút hogy most ki legyen király miközben mohácsnál halálba küldték a hadsereget és ezzel utat engedtek a 100-200 éves török igának... vagy a mai helyzet ahol a magyar politika a világ egyik legkorruptabb legpatkányabb politika ahol a parlamenti emberek frappáns beszólások miatt kapják a milliós fizetéseket valamint a magyart a saját népüket rabigába tették... meg hát nyilas párt meg gárdista párt...
szerintem minden nép büszke lehet magára a maga módján és nem mondanám hogy az egyik rosszabb a másiknál mert amit én látok az az hogy mindenhol 3 fajta ember van! a patkány gonosz-zsaroló, a semleges sokszor álszent másokon átgázoló ha kell, és egy maréknyi jó ember...
na meg ha már orosz akkor az opera a színház az űrkutatás és nagyon sok nobel díjas tudós került ki köztük...
arról meg ne is beszéljünk hogy a szovjetek legnagyobb áldozata még mindig a saját népük az oroszok voltak! háborúban pedig mindenki bűnős volt még churchil is...
Félcigány vagyok, nem vehető észre rólam, mindig fehér párjaim voltak. Nem tartom magamat cigánynak, de kis idő után nem is titkolom ezt. Közben mind a két család félig szláv is, így negyedszláv is vagyok. Vehemens viselkedésben kijön a kettő, de mégsem vagyok "cigányos".
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!