Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki félig cigány +...

Ha valaki félig cigány + félig magyar az rasszban mibe sorolandó??? Neki van lehetősége normális magyar párt találni??

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a cigányok szociális, társadalmi helyzetéről? Magyarország demográfiai helyzetéről?

2021. okt. 13. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
75%
Nem úgy tűnt a válaszok alapján . :D (nem a te válaszod alapján)
2021. okt. 14. 16:58
 42/80 A kérdező kommentje:
Tessék utolsó?
2021. okt. 14. 17:03
 43/80 anonim ***** válasza:
79%

A híradásokba azok a cigányok akik, tanulnak (egyetemen/felsőoktatásban),dolgoznak, nem követnek el bűncselekményt nem kerülnek be.

Tudjuk

Nem úgy tűnt a válaszok alapján . :D (nem a te válaszod alapján) Mint pl.: mindenki 8 általánosa van vagy az se, lopnak stb.

2021. okt. 14. 17:06
 44/80 Only a man ***** válasza:
77%
Félig roma származású 16 éves barátnőm van. Igaz, már a kapcsolatunk nem a legjobb, mert nincs ideje rám a suli végett, de nem viselkedik cigányosan. Se külsőre, se beszédre nem igazán lehet megmondani, hogy van benne roma vér. Na jó, max ha meztelen látná valaki, a lábán látszik egy kicsit, de nem vészes. Van kivétel.
2021. okt. 14. 18:30
 45/80 anonim ***** válasza:
74%

2-es unokatesom akart menni kasszásnak nyáron (nem most) láttak rajta cigány azzal utasították el szépen hogy mivel kasszás ezért fejben kell tudnia számolnia... (ja dolgozott már előtte kasszásként tescoban) csak ugye tesco már csakis diákokat alkalmaz apró pénzért!

az a baj hogy az ország már évszázadok óta nem akarja megoldani a valós problémát sőt csak szította azzal hogy gettokba zárták őket nem beszélhették a nyelvüket mikor 1-2 államfő akart volna megoldást akkor a köznép felháborodott hogy ők(cigok) miért kapnak ők meg nem! ja és ez nem pénz támogatás volt hanem ház iskola élelmiszer!

megint csak nem engedték őket vándorolni lehet itt sem lennének már!

ugye ez azért volt nagyon rossz mert évszázadok óta így éltek vándor kereskedők zenészek énekesek voltak! nem kell a rizsa hivatalos dokumentumok vannak hogy cigány zenészek lépnek fel hercegek báljain! továbbá hercegek saját cigány zenészeket fogadtak fel kb úgy mintha lovag vagy lovász lenne (azaz udvarban él és a herceg a munkaadója!)

a holokauszt csak tovább rontott! elvették minden vagyonukat és volt pár opció! sterilizáció(pete kipakolás és férfinak meg zsinor elvágás hogy ne tudjanak szaporodni) majd sorkatonaság a férfiaknak a gyerekeken ember kisérleteket végeztek amikbe a nagyja belehalt és kv 50 olyan kisérlet volt amiben ikreket varrtak össze 6-8 éves ikreket! mintha sziámik lennének... erre nincsenek szavak

ja a többinek gáz kamra előtte halálra dolgoztatás

de még itt is kikerültek pár szerencsés zenész akik magas rangú tiszteknek zenélhettek! ja és megint csak volt sok feljegyzés hogy voltak olyan német nők német férfiak akiknek vigány volt a párjuk és volt gyerekük megint csak feljegyzés hogy egy német nő-t elengedtek volna ha azt mondja nem tőle vannak a cigány gyerekek... hát nem mondott le róluk együtt tették be őket a gáz kamrába!

a lényeg ez után a cigányok nem kaptak kárpótlást! nem úgy mint a zsidók! mehettek vissza az utcákra minden vagyon és élelem nélkül majd jöttek a szovjetek akik megint csak köptek mindenre!

ja amúgy nekem mindkét ágról a déd szüleim holokauszt túlélők!

a lényeg mindkét fél tehet róla de a cigányok inkább 40%-ban! a legtöbb radikális cigány nem emberhez méltó környezetben nőtt fel ami viszont az állam sara! ugye akkor jok voltak a cigányok mikor be kellett venni budát nem? meg lehet nézni a történelmi könyvet

szerencsére én azt látom hogy egyre több végzi el a sulit és szerez szakmát mert bizony kikerült egy olyan réteg már aki nyomorban mély szegénységben nőtt fel és tudja jól hogy a szakma mennyire fontos amivel tudsz dolgozni!

azt meg kikérem hogy cigányosan viselkednek! nem a rosszabb cigányok állatiasan viselkednek nem pedig cigányosan! mert a cigányos viselkedés az amikor te egy bevándorló vagy és a főhercegnek zenélsz ":D

nagyon sértő amikor a cigány szót össze akarják mosni azzal az életmóddal és bűnöző formával!

2021. okt. 14. 22:34
 46/80 Katona Dius ***** válasza:
82%

A férjem félig cigány, félig magyar. Ő teljesen magyarnak vallja magát, úgy is viselkedik. Nem jön ki belőle a "vér", ahogy sokan szeretnek fogalmazni. 8 éve vagyunk együtt, egy nagyon becsületes, kedves férfi. Én magyar vagyok. A szüleim sokáig ellenezték a kapcsolatot, megértem miért féltek, de azután is ellenünk voltak, hogy megsimerték. Amikor idén megházasodtunk, végül beletörődtek. Most az a legnagyobb bajuk, mikor jön végre az unoka :D

Én 29 vagyok, férjem 33, de gyereket még nem akarunk.

2021. okt. 15. 06:38
 47/80 anonim ***** válasza:
100%
48 itt nem a vér jön ki hanem az a nyomor amiben felnőttek hogy a szülők trogersága stb
2021. okt. 15. 11:50
 48/80 anonim ***** válasza:
100%
Van rendes közöttük
2021. okt. 15. 16:46
 49/80 A kérdező kommentje:
Tudom
2021. okt. 15. 18:10
 50/80 anonim ***** válasza:
86%
Miért baj ha valakin látszik, hogy cigány, hogy barna bőrű? Ja vagy magyarba nincs olyan..
2021. okt. 16. 02:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!