Ha valaki félig cigány + félig magyar az rasszban mibe sorolandó??? Neki van lehetősége normális magyar párt találni??
Nade segíteni kellene a cigányokat is hisz nem patkányok
A 61-es tipikus rosszmáju inkább
Igen a genetika is meghatározó, de a neveltetés is Ezért bentlakásos suli jobb lenne nekik is
65 kérdező a génekben nincs bent ez tudományosan hülyeség és több cáfolat is van!
Pl nálunk igen van a családból olyan aki lop… de még is az én szüleim mindig kemény munkaval keresték a pénzt meg én is ezt lattam ezért is munkaval keresem én is a pénzem!
A szomszédunk egy magyar főorvos volt akinek a lánya drogos semmirekellő lett… vagy csak nézzünk meg ezt a videót
Nem vagyunk állatok,hogy a génünkben hordozunk különböző személyiségjegyeket!
Ez már túlzás.
Magyarban és minden más emberben is van rossz.
Miért kell folyton egymásra mutogatni?
Akkor éld le az életed boldogan egy honfitársad mellett.
Ebben a témában ugysem lehet egyik felet se meggyőzni. Ne pocsékold a szavaidat.
68 66 génekről ripacskodsz aztán meg írod hogy a magyarok is elcigányosodtak? ":D oké most már le ülhetsz...!
nem tagadom vannak ronda cigányok csak épp magyarok közt is vannak... ugye azért ne feledjünk hogy a bérgyilkosok sem cigányok közt kerülnek ki hanem aranyvérű magyarok közt... meg azok is aranyvérű hungarikumok akik 30 évesen a 60-70 éves mari nénit erőszakolják meg majd ölik meg...
ja hogy ezek el vont esetek? oké elvontak még attól nem a cigányságból kerülnek ki ezek az elvont esetek...
és hány darab? hát figyi biztos hogy nem 1 millióból 1-2...!
én ahogy eddig láttam az ilyen 45-65% 45 a tanult réteg...
az meg megint más hogy a cigánság nem csak magyarban létezik...
Ja nem csam magyarba de pl romániába szlovákiába moldovába szerbiába a leggyakoribbak pl a franciáknál már szinte beolvadtak.
Amúgy egy rohadt szót nem írtam a genetikáról csak azt hogy a nagytöbbség a nagytöbbség tapasztalatai szerint olyan amit leírtam (ez a mondat fora lett kivsit de na).
De mondom egy rohadt szóval nem mondtam higy nincsenek nomrális cigányok de az a ritka példa. Szerinted romániába miért nem merik az emberek otthagyni az autójukat sehol? Jó special a románok is hasonlóak (mondujk a cigányok felé ez sértés hogy a románokat hasonlítom hozzájuk)
De jó mondjuk hogy igazad van mondjuk hogy a legtöbb cigány tanult ember de én és még jópár ember az ellenkezőjét látja és tapasztalja. Persze vannak magyarok is akik rosszak voltak vagy most rosszak de ezek el is nyerik a büntetést a cigányt meg nem merik bevinni ha csinál valamit mert ha megtudja a család higy ki jelentette fel minimum egy verés rosszabb esetbe a fent említett ház felgyújtás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!