Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki félig cigány +...

Ha valaki félig cigány + félig magyar az rasszban mibe sorolandó??? Neki van lehetősége normális magyar párt találni??

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a cigányok szociális, társadalmi helyzetéről? Magyarország demográfiai helyzetéről?

2021. okt. 13. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem primitívség ez taoasztalat és tények kevés a normális cigány ha elfogadod ha nem szerinted olyan helyre ahol sok van miért kötözik kevés magyar? Bem sztereotípia hanem mert tudják milyenek ennyi
2021. nov. 4. 08:13
 62/80 anonim ***** válasza:
65%
62# látod te a tökéletes példa vagy arra amit a 61# írt
2021. nov. 4. 20:29
 63/80 A kérdező kommentje:

Nade segíteni kellene a cigányokat is hisz nem patkányok

A 61-es tipikus rosszmáju inkább

Igen a genetika is meghatározó, de a neveltetés is Ezért bentlakásos suli jobb lenne nekik is

2021. nov. 4. 20:36
 64/80 anonim ***** válasza:
95%

65 kérdező a génekben nincs bent ez tudományosan hülyeség és több cáfolat is van!

Pl nálunk igen van a családból olyan aki lop… de még is az én szüleim mindig kemény munkaval keresték a pénzt meg én is ezt lattam ezért is munkaval keresem én is a pénzem!

A szomszédunk egy magyar főorvos volt akinek a lánya drogos semmirekellő lett… vagy csak nézzünk meg ezt a videót

[link]

2021. nov. 4. 20:58
 65/80 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagyunk állatok,hogy a génünkben hordozunk különböző személyiségjegyeket!

Ez már túlzás.

Magyarban és minden más emberben is van rossz.

Miért kell folyton egymásra mutogatni?

2021. nov. 4. 23:23
 66/80 anonim ***** válasza:
65%
Mégegyszer mondom tapasztalat és nem csak az enény hanem a 100 kilométeres környezetemben lévő emberek 90%-a így tapasztalja példának okáért rudabánya városban 3 darab magyar él azok is elcigányosodtak ahol magyarok éltek anno azok a házak fel vannak gyújtva ha átmész autóval a városon úgy néznek rád hogy ha nem mennél egy az hogy a telefonod eltünne a kocsiból az autónak nem hogy a kereke de az autó nem marad meg vagy sajókaza egy falu ami hasonló mint az előző csak ott ha magyar vagy szimpla magyar gyűlöletből el is vernek nem egy embert vertek már meg ott sőt nem egyet öltek meg mert rá mert nézne a csajára na ez a tapasztalat hiába magyarázzátok be magatoknak hogy nem ilyenek DE ilyenek
2021. nov. 4. 23:36
 67/80 anonim ***** válasza:
94%

Akkor éld le az életed boldogan egy honfitársad mellett.

Ebben a témában ugysem lehet egyik felet se meggyőzni. Ne pocsékold a szavaidat.

2021. nov. 4. 23:42
 68/80 anonim ***** válasza:
84%
De kérlek most komolyan hány normális tanult cigány van? Nem vitatom hogy vannak normálisak de a többség nem az ennyi
2021. nov. 4. 23:47
 69/80 anonim ***** válasza:
31%

68 66 génekről ripacskodsz aztán meg írod hogy a magyarok is elcigányosodtak? ":D oké most már le ülhetsz...!

nem tagadom vannak ronda cigányok csak épp magyarok közt is vannak... ugye azért ne feledjünk hogy a bérgyilkosok sem cigányok közt kerülnek ki hanem aranyvérű magyarok közt... meg azok is aranyvérű hungarikumok akik 30 évesen a 60-70 éves mari nénit erőszakolják meg majd ölik meg...

ja hogy ezek el vont esetek? oké elvontak még attól nem a cigányságból kerülnek ki ezek az elvont esetek...

és hány darab? hát figyi biztos hogy nem 1 millióból 1-2...!

én ahogy eddig láttam az ilyen 45-65% 45 a tanult réteg...

az meg megint más hogy a cigánság nem csak magyarban létezik...

2021. nov. 5. 00:27
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem csam magyarba de pl romániába szlovákiába moldovába szerbiába a leggyakoribbak pl a franciáknál már szinte beolvadtak.

Amúgy egy rohadt szót nem írtam a genetikáról csak azt hogy a nagytöbbség a nagytöbbség tapasztalatai szerint olyan amit leírtam (ez a mondat fora lett kivsit de na).

De mondom egy rohadt szóval nem mondtam higy nincsenek nomrális cigányok de az a ritka példa. Szerinted romániába miért nem merik az emberek otthagyni az autójukat sehol? Jó special a románok is hasonlóak (mondujk a cigányok felé ez sértés hogy a románokat hasonlítom hozzájuk)

De jó mondjuk hogy igazad van mondjuk hogy a legtöbb cigány tanult ember de én és még jópár ember az ellenkezőjét látja és tapasztalja. Persze vannak magyarok is akik rosszak voltak vagy most rosszak de ezek el is nyerik a büntetést a cigányt meg nem merik bevinni ha csinál valamit mert ha megtudja a család higy ki jelentette fel minimum egy verés rosszabb esetbe a fent említett ház felgyújtás

2021. nov. 5. 01:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!