Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektelen férfiak, titeket...

Gyerektelen férfiak, titeket is nyaggatnak rokonok gyerekvállalással, vagy ezzel csak a nőket szívatják?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 13:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

” Bár ez sem nagyobb tuskóság, mint másokat szaporodásra erőltetni.”

Itt a lényeg.

2021. okt. 12. 20:01
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Rokontol is függ van aki tudja hogy semmi köze hozzá, hogy ezen csámcsogjon.
2021. okt. 12. 21:39
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

Cdak szolok te draga #5 os hogy igen..van !!! Korhatar nalunk. Noknel. De iszonyu sok ferfi siman steril mar 30 korul..baromi sokan. Mukodik minden..megis halott az osszes sperma..

Meg oszinten #5 os?? Mondd..a friss hamvas velemkoru 20as ropogos husik,HOL es Megis MIERT jonnenek ossze egy oreg 35+ feletti palival??? Undoritoan oreg. Es ha nemzokepes?? Es tovabb mint egy no aki pl 45 eves kora utan nem tud szulni..vagy elobb..

Akkor a 35-45 eves termekeny pasi HIABA akar csaladot mert raert eddig...mert a szaporito folyadeka jo es mukodik. KI az aki hozzaerne fiatal ropogos 20on eves no egy nala 15!!! 20 evvel oregebb BACSIHOZ!!!!

2021. okt. 12. 23:33
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

Szoval #5. Neeem vagy te szerencsesebb nalam mert te raersz 45 eves korodig mert mukodik aminek kell. Ki a f hordana ki a gyerekedet??? 45+ os ffinek... Egy hamvas HUSZAS ??? Na ne viccelj.

Esetleg egy elvalt gyerekes narancsboru 38 eves no. Az kihordja a 45 koruli ffi gyereket. Egy huszas feszes, nem..ha esze van, es nem a penzre megy.

2021. okt. 12. 23:36
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

#23#24

Komoly frusztráció áll a kommentjeid mögött, hűtsd le magad.

Egyébként pedig 35 körüli pasi neked öreg bácsi?

Pont, hogy rájuk bukik a legtöbb huszonéves :D

2021. okt. 13. 08:41
 26/31 anonim ***** válasza:
56%

Igen huszas vagyok! Akkor nem bacsii, hanem venember nekem. Es nem nem bukik a legtobb friss hus, mint mi az idos 35 feletti palikra.

10-15 ev baromi sok.. 2-3-4 evvel ha idosebb az teljesen okes. De 15!??? Neem.

Teveszme. A legtobb friss huszoneves no nem bukik a nala sokkal oregebbre.

Tessek lehutottem magam :D Soha el nem tudnam kepzelni h hozzamerjen egy szottyadt oregember egy 35 feletti. Jezusom.. majd amikor en is elmultam 35.. tizenX ev mulva.

Persze h fusztraciom van!! Mert ez nem igaz h baromira raersz. Ki a fene akar egy mondjuk 38-45 eves oreg pasinak UGY szulni h hat o mondjuk 28 eves..es a ffi raer mert joo a kis micsodaja, de a no orokke nem tud szulni,ezt tudjuk. Es majd raer a ffi..mert azt hiszi LESZ fiatal friss no huszas?? Gyermektelen? Hamvas? Friss? Es meg szulni is akar az idosebb 40 esnek??? 28 evesen??

Almotokban. Esetleg egy 160cm s 100 kg s narancsboru elvalt anyuka az tuti szulne nektek. Ennyi idosen.

Egy 25-28 eves fiatal feszes gyerektelen homokora alaku termekeny no ha van gyomra ..nem erne hozza..Mondom ezt ugy h nem 1 nem 2 esetrol hallottam ahol a huszas csaj es hozzateszem csinos!!-sikitva rohant el ..kb mikor egy 37 eves leszolitotta vmi vendeglatohelyen!

Csinosba ki voltam reszelve,feszesen, dekorativen es sajna en is jartam mar porul..odajott jo h nem jarokerettem hozzam (24N..!!) Egy 34 eves !!! Majdnem elajultam megkerdeztem tole mennyinek nez? Mondta kb 22nek mondom okes 24 vagyok. Mondtam mar megijedtem miert jon oda beszelni meghivni 1 kavera!? Mondtam h nagyon ramijesztett h annyira oregnek erzem magam ha ott van, menjen onnan..

Parom 2+ evvel idosebb tolem. Aki nalam fiatalabb arra mondta oke azt hiszik h elonybe lesznek persze mivel fiatalok..de o se vonzodik hozzajuk, kerdezte tolem..bejonnek e az idosebb pasik. Mondom bejonnek e? Hova? Nyuggerklubba jarokerettel? Oda bejonnek. 😅😅😅🤦🤦🤦🤦

2021. okt. 13. 09:59
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

Nőként válaszolok: vőlegényem 10 évvel idősebb nálam, a családtagjai, rokonai, egyes távoli haverjai, akiknek már megnyomorította lelküket egy szar házasság, meg a gyerekvállalás minden nyűgje baja, meg szoktak kérdezni ENGEM, hogy mikor lesz már gyerek, úgy, hogy ott van mellettem a vőlegényem. És ezt ilyen számonkérő hangnemben, pl. amikor arról van szó, hogy új munkám lett, vagy mikor elindítottam a vállalkozásomat. Ok, de gyerek mikor lesz már? És ezt úgy, hogy ott van közvetlen mellettem a férfi, aki mellesleg még jóval idősebb is nálam, és az ő ismerősei, rokonai elsősorban.

Szóval, ennyit arról, hogy mennyire nyomaszják a nőket vs. férfiakat.

2021. okt. 13. 14:34
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Engem azzal zaklatnak hogy mikor lesz már barátnőm. Az se kellemesebb....
2021. okt. 13. 15:07
 29/31 anonim ***** válasza:
27%

31

Egyik haver 53 éves és terhes a 21 éves barátnője. Ésmég csak nem is rusnya csajról van szó.

2021. okt. 13. 17:13
 30/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki már nagyon eltért az eredeti tárgytól, az mehetne privátba. Remélem, az azért megvan, hogy ami nem válasz a kérdésre, az nem hasznos. :-)
2021. okt. 13. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!