Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektelen férfiak, titeket...

Gyerektelen férfiak, titeket is nyaggatnak rokonok gyerekvállalással, vagy ezzel csak a nőket szívatják?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 13:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Engem inkább csak a nőszerzéssel nyaggatnak, van 2 macskánk, úgyhogy gyerekre nem vágynak.
2021. okt. 12. 14:04
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
*3 macskánk
2021. okt. 12. 14:04
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Férfiakat is nyugi... Már ha ez megnyugtat... Mikor lesz már barátnőd? Szia szeretném bemutatni neked... Ki ez a szőke tyúk? Esküvő mikor lesz? Na de 2 hete ismerem. Hány unokát terveztek? Úgy unokáznék már... Sose lesz unokám...
2021. okt. 12. 14:06
 4/31 kovpet ***** válasza:
99%
Nekem csak egyszer hozta fel valami rokon, de nem finoman kérdőre vontam, hogy hogy honnan veszi a bátorságot, hogy más ember magánéletét firtassa és hogy ezt többet meg ne próbálja. Nem próbálta meg többet, szerencséjére.
2021. okt. 12. 14:22
 5/31 anonim ***** válasza:
90%

Engem is, bár annyira azért nem erőszakosan. De családon belül, illetve a munkatársak között is akad, aki rendszeresen szóba hozza, és folyton biztat. Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy a hasonló korú, gyerek nélküli nőket sokkal jobban presszionálják, mint minket, férfiakat. Egyrészt azért, mert a gyerekvállalást és a gyereknevelést még mindig sokan inkább a nők feladatának tekintik. Másrészt a nőknél van egy korhatár is ugye, ami felett már biológiailag nem megy a dolog, míg mi ilyen szempontból is szerencsésebbek vagyunk.

36/F

2021. okt. 12. 14:51
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Értelmes családom van, tudják, hogy ehgez semmi közük. Mellesleg nem lesz gyerek ezt megbeszéltük már az elején.
2021. okt. 12. 15:48
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem húga egy családi összejövetelen jelentette be, hogy állapotos. Miután elkezdett a társaság hazaindulni, a nagymama félrevont, és annyit mondott, hogy jó lenne, ha belehúznék már én is. :)))
2021. okt. 12. 15:49
 8/31 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem senkinek nincs koze hozzà.
2021. okt. 12. 16:14
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Barátomat is piszkálja a család, hogy mennyire jó lenne a gyerek. Nem értik meg, hogy még nem vagyunk annyi ideje együtt, hogy gyereket vállaljunk.
2021. okt. 12. 16:47
 10/31 anonim ***** válasza:
40%
Férfiakat talán még jobban is. De nem csak a család, hanem az egész társadalom.
2021. okt. 12. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!