Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektelen férfiak, titeket...

Gyerektelen férfiak, titeket is nyaggatnak rokonok gyerekvállalással, vagy ezzel csak a nőket szívatják?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 13:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Férfiakat szerintem nem annyira, elvégre akárhány évesen lehet gyerekük.
2021. okt. 12. 17:31
 12/31 anonim válasza:
100%
Az egész rokonság azzal nyaggat, hogy mikor lesz már barátnőd meg remélem csajozni mész stb. gondolatokkal bombáznak szóval ja mi sem vagyunk ettől védve
2021. okt. 12. 17:31
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

11!

Attól még bsztatják vele a férfiakat.

2021. okt. 12. 17:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert amikor próbálták értésükre adtam, hogy magánügy.
2021. okt. 12. 17:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Már nem!

Mert amikor basztattak vele, akkor mindegyiknek visszakérdeztem, hogy TE miért vagy alkoholista? Neked miért vette el a bank a lakásodat? Még mindig depressziós vagy?

Úgyhogy már nem mernek hozzám szólni!

2021. okt. 12. 18:11
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Saját módszeremet használom ilyenkor, általános megdöbbenést szokott kelteni, ezért senkinek sem javaslom, de nekem ez bevált.

Aki ezt firtatja (tehát nem érdeklődik, hanem erőlteti), életkorától függetlenül visszakérdezek, hogy na és nektek minden oké a szex körül? Élvezed, mikor papa berakja neked a lompost/tetszik, amikor a nedved végigfolyik az asszonyon?

Visszanéznek értetlenül, majd a "mi közöd ehhez"-re nekem ugyanez a válaszom, hogy csak annyi, amennyi neked ahhoz, lesz-e nekem gyerekem.

Mondom, nem egy kifinomult, lehet hogy csöppet tapló stílus, de maximálisan nem tud érdekelni hogy megsértődnek-e rakta vagy nem.

2021. okt. 12. 18:40
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
jav.: megsértődnek-e rajta vagy nem
2021. okt. 12. 18:42
 18/31 anonim ***** válasza:
13%

#16: "lehet hogy csöppet tapló stílus"

Nem lehet, biztos!

2021. okt. 12. 18:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

15!

Zseniális.

16!

Ez király, csak akkor van gáz, ha a kérdező mondjuk megözvegyült.

2021. okt. 12. 19:27
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Akkor tényleg kellemetlen volna, bár az özvegység nem jelent feltétlenül szexre képtelenséget. Bár nekem vadidegenek sem mondják sosem, mindig csak ismerősök meg rokonok, azoknak meg tudom a családi állapotukat. Hogy egy bunkó vagyok ilyenkor? Bizonyosan. Nem is vagyok rá büszke, épp azért írtam, hogy mások hogy ne reagáljanak és ne vegyenek példát. Bár ez sem nagyobb tuskóság, mint másokat szaporodásra erőltetni. Ismétlem, sosem azokat "tisztelem meg" ezzel a fordulattal, akik csak érdeklődnek, hanem azokat, akik turkálnak más méhében vagy fütykösében. Foglalkozzanak inkább a sajátjukkal.
2021. okt. 12. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!