Van olyan családtagotok, ismerősötök, aki öngyilkos lett (fiatalon)?
Figyelt kérdés
Hogy tudtátok feldolgozni? Hogy fogadtátok? Mennyire rendített meg titeket?2021. szept. 21. 14:07
41/43 anonim válasza:
Egy távolabbi ismerősöm 35 évesen lett öngyilkos karácsony táján. Sokként ért mindenkit, nem tudtuk, hogy ilyen súlyos depresszióval küzd. Életvidám, csupaszív, pozitív, bájos, okos nőként ismertük. Nem is akartam elhinni, mikor egy közös ismerősünk mesélte...
42/43 anonim válasza:
Sajnos igen. A volt osztályfőnököm, aki 1 hete önkezével vetett véget életének, főbe lőtte magát. 2015-ben ballagtam el a középiskolából, de a jó viszony megmaradt, tartottuk a kapcsolatot. 44 évet élt. :'(
Rettentően megrázott a hír, mivel közel álltunk egymáshoz, és senki sem számított arra, hogy öngyilkos lesz. Úgy érzem, sosem fogom feldolgozni, maximum beletörődni az idők során... :(
43/43 anonim válasza:
Ő az első, aki végzett magával az ismerőseim közül, még senkit sem veszítettem el öngyilkosság következtében.
42-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!