Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan családtagotok,...

Van olyan családtagotok, ismerősötök, aki öngyilkos lett (fiatalon)?

Figyelt kérdés
Hogy tudtátok feldolgozni? Hogy fogadtátok? Mennyire rendített meg titeket?

2021. szept. 21. 14:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyám élettársa. Apámként szerettem. Éveken át mondogatta részegen, betudtuk,hogy a szava járása. 5 évig nem ivott,aztàn nagyon durván elkezdte. A vállalkozása kikészítette,bár tervei voltak. Újra mondogatta a dolgot. Egy nap délelőtt még mondta,hogy hogy szeret engem és várja az " unokát" ( 4 hónapos terhes voltam) majd délután hívott anya,hogy felakasztotta magát..a saját fia vágta le és anyám kezdte el újraéleszteni. A mentő is hamar kiért és küzdöttek,de meghalt. Én ültem mellette,fogtam a kezét és sírtam. Megviselt és tudom,gonoszul hangzik de azt kívántam,bár a vérszerinti apám halt volna meg inkább. Anya most kezd jobban lenni,másfél év után.
2021. szept. 21. 16:14
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátom 26 évesen, tavaly. Nagyon megrázott mindenkit, 7 éve ismertem. Felváltva keveredett bennem a szomorúság és a düh, hogy miért csinált ilyet:( Egy iszonyú okos, tehetséges, szép ember volt és az a legfájóbb, hogy meg lett volna mindene ahhoz, hogy sokra vigye. Sajnos rossz társaságba került.
2021. szept. 21. 16:15
 23/43 anonim ***** válasza:
96%
17. Lehet beteg volt. Én ismertem egy bácsit akinél kiderült hogy menthetetlen rákos beteg, amúgy a családban minden rendben volt. Felakasztotta magát a feleségének írt egy levelet, hogy azért csinálta mert nem akarta végig szenvedni amíg teljesen leépül és azt se hogy ezt a felesége végig nézze. Nyilván a feleségnek így se volt jó de ilyen is előfordul.
2021. szept. 21. 16:15
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Fuu nagyon sokan. 2 fiatal ismerősöm, barátnőm anyukája, az utcában kb 3 szomszéd férfi a 20 év alatt mindegyiket jól ismertem..
2021. szept. 21. 16:17
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon kedves, csupaszív lány lett öngyilkos a faluban, ahol laktunk. Úgy 25 éves lehetett. A párja/vőlegénye súlyos betegségben szenvedett, majd hosszú küzdelem után sajnos belehalt. A lány pedig nem tudott nélküle élni, így végzett magával. Felakasztotta magát és az édesanyja találta meg..

Nagyon sajnálom mindkettőjüket. Neki már "könnyebb" ugyan, de a családjára, pl a húgára cseppet sem gondolt.

2021. szept. 21. 16:17
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
A hallgatói képviseletből egy srác. Kiugrott a koliablakon.
2021. szept. 21. 16:27
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
középiskolában egy osztálytársam bátyja, vonatelé vetette magát kb 18-19éves lehetett
2021. szept. 21. 16:34
 28/43 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell siettetni. Úgyis eljön. Ha nem akarjuk, akkor is.
2021. szept. 21. 16:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsém, 24 éves volt. Udvarias, rendes gyerek volt, nem tudtunk róla, hogy szerelmi bánata lenne, vagy belekeveredett volna valamibe. (Sportpisztollyal tette meg.)
2021. szept. 21. 18:19
 30/43 Lazy Lover ***** válasza:
100%
van 1 jó barátom az lett
2021. szept. 21. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!