2 lány is. Az egyik általános iskolában jó barátnőm volt, igazából én voltam az egyetlen barátja, idősebb volt de nagyon visszahúzódó, már akkor is sokat bántották.15 évesen lett öngyilkos. A másik középiskolában osztálytársam volt de annyira nem voltunk jóban, vagyis nem voltunk olyan nagyon közeli és jó barátok de beszéltünk minden nap. Ő leszbikus volt és ezért nagyon sokszor bántották és még alázták 19 éves volt. Mindkettő nagyon megrázott, az általános iskolás barátnőmmel akkor már nem tartottuk a kapcsolatot, anyukám olvasta az újságban és nagyon félve mondta el nekem, nagyon sírtam, nagyon sajnáltam, a másik lányt is, utánna napokig sírtam ha eszembe jutott, máig nehéz szívvel gondolok mindkettőjükre.
2021. szept. 21. 15:03
12/43 anonim válasza:
Nem vagyok már annyira fiatal, de nemsokára elindulok én is. Tudatosan készülök rá. Nem nagyon hiszem, hogy bárkinek is hiányozni fogok majd. Eddig sem jelentettem sokat, csak addig számítottam, amíg adni, vagy segíteni tudtam. Pár embernek elmondtam, csak néztek, vagy ki is röhögtek, hogy viccelek. Hát ennyi.
2021. szept. 21. 15:13
13/43 anonim válasza:
A szomszéd srác, amikor még családi házban laktunk. Kb 19 lehetett, felakasztotta magát. 2 kisebb tesója (kb 15 és 10 évesek) találtak rá, mikor mentek haza a suliból...
Nem voltunk se jóban, se rosszban, csak köszöntünk egymásnak és ennyi. Szóval nem viselt meg. Inkább csak meglepődtem, hogy nem gondolt arra, ki mikor hogy talál rá..
2021. szept. 21. 15:38
14/43 anonim válasza:
Gyerek unokatestvéreim apja.
A srácokat nagyon sajnáltam.
2021. szept. 21. 15:38
15/43 anonim válasza:
Akik tervezik: Ne tegyétek, nem éri meg. Okkal születtetek. Én megpróbáltam az lenni 16 évesen, nem sikerült. Utána derült ki mennyien szeretnek és támogatnak, csak rohanó világban élünk, nincs idő az érzelmek kimutatására.
Ha úgy érzitek értelmetlen, keressetek önkéntes feladatokat. Javaslom a hospice házakat, őszinte szeretet várja az oda betérőket. Jó lecke is, hogy ők élnének de menniük kell, nekünk kik egészségesek vagyunk, nincs jogunk eldobni ezt.
Mindenki számít, mindenki értékes. Ha szeretnétek beszélgetni vagy bármi, írjatok.
2021. szept. 21. 15:41
16/43 anonim válasza:
Dehogy nem éri meg! Nézd meg a százalékot, ez is azt mutatja, hogy itt is csak sok sikert kívánnak hozzá, mielőbb tegyem meg. Kutyának nem fogok hiányozni!!!
2021. szept. 21. 15:47
17/43 anonim válasza:
Idős emberek között dolgoztam. 92 éves bácsi is jött ebédért naponta. Egy úriember kinézetű, udvarias, jó modorú, vidám, sokat viccelődött. Családja is rendezettnek tűnt. Egy napon nem jött a bácsi, de jött a hír, hogy otthon a padláson felakasztotta magát. Azóta is sokszor gondolok rá, hogy mi vihette rá, hogy ilyet tegyen. És, miért nem vettük észre, hogy baj van.
2021. szept. 21. 15:49
18/43 anonim válasza:
#16 neked komolyan releváns hogy idegen emberek milyen reakciót nyomnak a valaszodra? Mert akkor tényleg súlyos eset vagy.
2021. szept. 21. 15:55
19/43 anonim válasza:
17: nem biztos, hogy volt baj. Konkrétan. Ilyet a régi újságokban rengeteget olvasni, egyszerűen megunták a 92 (x) évet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!