Mit éreznétek, ha egy családtagotok öngyilkos lenne?
Úgy érzem már csak a családom tart vissza, nem akarok nekik fájdalmat okozni, viszont így is a terhükre vagyok úgy érzem. Nem tart semerre az életem, boldogtalan az életem.
Ti megértenétek a szeretett személy tettét? El tudnátok fogadni?
Volt már olyan, akivel ez megtörtént? Nagyon nehéz volt továbblépni?
Nagyon nehéz lenne.Nem hiszem hogy ezen túl lehet lépni.
Biztos magamban keresném a hibát,hogy miért nem vettem észre.
Miért vagy magányos?
Mióta érzed ezt?
Szerintem nagyon sok embernek vannak időnként ilyen gondolatai.
Próbáltál valakivel beszélgetni a problémáidról?
Néha sokat segít,ha valakinek kiöntheti az ember a lelkét.
Nehezedre esik beszélni róla?
Vagy úgy érzed nem akarsz terhelni másokat?
Ez nálam (sajnos) a rokontól függene. De alapvetően leginkább azt érezném, hogy ezáltal még nyomorultabb lett a családunk, mint amilyen volt és a sokadik "őszinte részvétem" után elég agresszív lennék és rosszul érezném magam (tudom, mert most is ez van, csak nem öngyilkosság, hanem hirtelen halál)
Valószínűleg egy ideig (pár hét) nagyon a padlón lennék, labilis állapotom lenne. Hibáztatnám magamat, miért nem láttam ezeknek a jelét korábban és, ha láttam, akkor miért nem léptem közbe.
Elfogadnám és megérteném, mert én se szívesen élek a családomban, de ettől függetlenül fájna, ha nem is feltétlen a hiánya, hanem a megmaradt emberek szomorúsága, a környezetem sajnálkozása biztosan kiborítana.
Ha lehet, kérlek ne tedd meg!
19/l
Ha beszélgetni szeretnél valakivel, nekem írhatsz, próbálok kedves lenni. 😊
Unokatestvérem akasztotta fel magát,22-ével ezelőtt 26-évesen. Informatikus volt,és nagyon szerelmes .
A lány összeszűrte a ,levet az unokatestvérem üzlet társával .
Nem bírta,feldolgozni és ezt az utat választotta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!