Más sem tud őszintén beszélgetni a családtagjaival?
Régebben a közeli családtagjaimmal sok problémánk volt, amit nekem még ma sem sikerült feldolgoznom.
A veszekedések során én 90%-ban csak nyeltem, mivel nagyon kerülöm a konfliktust.
Szeretném velük megosztani az érzéseimet, gondolataimat, azokat amiket a mai napig elfojtok magamban, hogy megértsenek.
Próbáltam kezdeményezni, de sokszor nem értenek meg, ezért félreviszik a beszélgetést, vagy pedig egyből felkapják a vizet, mondván "én is tudnék sírni", és ők keményebb dolgokon mentek keresztül.
Nagyon figyelek a kommunikációra, nem úgy megyek oda hozzájuk hogy kiprovokáljak egy beszélgetést, hanem nyugodtan szeretnék megbeszélni mindent, de bárhogy kezdek neki, egyből védekeznek, pedig nem is "támadok".
Tud valaki valamilyen módszert, hogyan kommunikálhatnék így velük? Esetleg más is van ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!