Hogyan köszönjek el a családtagjaimtól/barátaimtól/számomra fontos emberektől mielőtt elalszom?
Elég béna kérdésnek hangzik, de a szimpla jóéjt/jóéjszakát/aludj jól/álmodj szépeket már kicsit unom😅
Nem tudtok valami frappáns elalvás előtti elköszönést?
A nagymamám mindig úgy köszönt el kislánykoromban, hogy "jó éjt, szép álmokat, bajuszos angyalokat".
Meg volt egy belsős viccelődésünk, hogy mindig megkérdeztem, mit álmodjak, ő meg rávágta, hogy piros autót - majd kötünk rá masnit és húzzuk magunk után. :)
Ez másnak nem vicces, mert családon belüli sztori, ilyen saját szokásokat ti is tudtok kialakítani magatoknak.
Bajszos angyalokat - apával mondtuk mindig :)
Anyával csak jóéjt puszi volt, mert ő aztán olvasott, vagy apával ücsörögtek még kinn kicsit kettesben.
Én egyikről se hallottam még, de aranyosak. :D
Én a lányomtól elköszönök, hogy jó éjszakát, szép álmokat, és előrevetítem hogy miért érdemes gyorsan aludnia, mi lesz másnap, mire gondoljon, hogy vidáman aludjon el és vidáman keljen. (10 éves)
Egymásnak csak annyit mondunk a férjemmel, h jóéjt és már alszunk is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!