Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálják, h el tudjam...

Mit csinálják, h el tudjam viselni a párom irritáló tini lányát? Minden egyes mondatomba beleköt, imád vitatkozni, és el akar engem ,sőt mindenkit nyomni. Én már hozzá se szólok, kerülöm de még így is megtalál és kóstolgat.

Figyelt kérdés

Azt hiszi mindig neki van igaza és mindent mindenkinél jobban tud. Magasabbrendűnek érezteti magát, és iszonyat beképzelt.

Amúgy csak 10 évvel vagyok nála idősebb, lehet ezért se bír engem.Félek a végén miatta kell majd szakítanom az apjával.

2021. szept. 16. 20:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

Ha a párodnak van egy 17 éves lánya, akkor ő olyan 40 körül lehet. Nem tudni milyen körülmények közt mentek szét az anyjával, vagy az milyen idős (biztos öregebb nálad), azért ezt egy tininek feldolgozni, hogy egy fiatal nő van az apja mellett, elég nehéz. Persze, hogy rivalizál, mert korban jóval közelebb vagy hozzá. Másrészt meg most nem ő apuci szemefénye, mert nem ő van a középpontban.

Ha veletek él, akkor hamar tisztázni kell a játékszabályokat neked és a faternak is, ha az anyjával van, akkor nehezebb, mert ő is fűtheti ellened. Azt a tényt se hagyjuk, ki, hogy tinédzser, szóval alapból próbálgatja magát.

2021. szept. 17. 08:57
 22/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell ettől a korkülönbségtől úgy rettegni. Én 15 évvel idősebb férfi felesége lettem 10 éve. Akkor voltam rezidens, ő pedig frissen elvált orvos, az egyetemen is a tanárom volt. Pont 17 éves lánya volt akkor, aki (bár már előtte fél évvel elvált, mire engem megismert), azért csak "apám szertője" státuszba tett.

2-3 év alatt megszelídült, ma már határozottan jó a viszonyunk. Igaz, itt az apja is nagyon keményen fellépett, és meghúzta a határokat. Szerintem csak így lehet.

2021. szept. 17. 10:16
 23/30 A kérdező kommentje:
Sajnos az én párom nem szól közbe, elintézi annyival, hogy gyerek és, hogy amúgy is mindenkinek beszólogat a lány többek közt az anyja éllettársának is..
2021. szept. 17. 10:31
 24/30 anonim ***** válasza:
79%

22: "Igaz, itt az apja is nagyon keményen fellépett, és meghúzta a határokat."

Teljesen egyetértek! 100%-ig ezen múlik minden!

Amúgy, ha én az apa helyében lennék, megkérdezném a kedves kamaszlányomat, hogy ő mit szólna hozzá, ha ilyen undorítóan ellenséges lennék az ő szíve választottjával. Ha neki az rosszul esne, akkor próbálja fordítva elképzelni a helyzetet.

2021. szept. 17. 10:32
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

23-ra:

Nem is lepődtem meg ezen. Ezt a lányt a szülei nem tanították meg kulturált, tapintatos viselkedésre. Aztán most szív apa új párja és anya új párja is. Ill. ha ők kiszállnak ebből a családi idillből és keresnek másik párt maguknak, akkor apuka és anyuka is rádöbbenhet, hogy ők is kárvallottjai annak, amit elmulasztottak a gyerekükkel 10-15 évvel ezelőtt.

2021. szept. 17. 10:36
 26/30 anonim ***** válasza:
93%
Apukának kéne ezt kezelni és kordában tartani. Biztosan ne vágd pofon...
2021. szept. 17. 11:01
 27/30 anonim ***** válasza:
2021. okt. 25. 09:52
 28/30 anonim ***** válasza:
80%
Igen, beszélj az apjával, hogy téged ez zavar és valamit találjatok ki. Kérdezd meg, hogy te lehetsz-e határozottabb, kiáll-e melletted, vagy ha nem, akkor ő követelje meg a lányától, hogy ő téged választott és a lánya ezért tisztelettel tartozik feléd.
2021. okt. 25. 09:54
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha már más el tart téged a pasi, akkor viseld el a lányát. Ez a minimum...
dec. 7. 14:38
 30/30 A kérdező kommentje:

29# már több éve véget ért ez a kapcsolatom

Szerencsére

dec. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!