Mit csinálják, h el tudjam viselni a párom irritáló tini lányát? Minden egyes mondatomba beleköt, imád vitatkozni, és el akar engem ,sőt mindenkit nyomni. Én már hozzá se szólok, kerülöm de még így is megtalál és kóstolgat.
Azt hiszi mindig neki van igaza és mindent mindenkinél jobban tud. Magasabbrendűnek érezteti magát, és iszonyat beképzelt.
Amúgy csak 10 évvel vagyok nála idősebb, lehet ezért se bír engem.Félek a végén miatta kell majd szakítanom az apjával.
A társadalmi hierarciáját próbálgatja és úgytűnik nyert ellened.
Ebben a helyzetben már nem tudod ledominálni, csak kizökkenteni nem támadó, de meglepő kérdésekkel.
#6 barátnőként ez eget jelentene a teljs vereséggel.
Primitív és vesztes hozzáálás.
8 te miről beszélsz? Képzeld már el a szituációt:
a kis k*rva pofátlanul, embertelen módon gusztustalan szavakkal beszél az apja nőjéhez. Azt, hogy az apja ezt hagyja az csak egy dolog, és abban igazad van, hogy az apának kéne rendeznie a gyereket. De én arról beszélek, miután már mindent megpróbáltál szavakkal.
A gyakori cenzúrája nem erős egy picit?
Nem értek egyett a másik válaszoló javaslatával, rém primitív, de mi értelme az oldalnk, ha csak egy megözelítést engednek át a cenzorok?
Én a helyedben, leülnék vele (egyedül vagy a párommal) beszélni.
Ha felsőbbrendűnek hiszi magát, gondolom hatalmas felnőttnek is végtelen tudással. Ha így van, akkor legyen ahhoz is elég érett a po*ázáson kívül, hogy elfogadja, te nem az ellensége vagy, nem az új apja/anyja, és csak saját magát minősíti (ha már másra luxus gondolni) a példátlan viselkedésével, meg persze a szülőt, de jó ember nevelésében is félresikerülhetnek dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!