Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálják, h el tudjam...

Mit csinálják, h el tudjam viselni a párom irritáló tini lányát? Minden egyes mondatomba beleköt, imád vitatkozni, és el akar engem ,sőt mindenkit nyomni. Én már hozzá se szólok, kerülöm de még így is megtalál és kóstolgat.

Figyelt kérdés

Azt hiszi mindig neki van igaza és mindent mindenkinél jobban tud. Magasabbrendűnek érezteti magát, és iszonyat beképzelt.

Amúgy csak 10 évvel vagyok nála idősebb, lehet ezért se bír engem.Félek a végén miatta kell majd szakítanom az apjával.

2021. szept. 16. 20:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

Egy ha a barátnő komolyan gondolja a kapcsolatot, a gyerek is család része, és a családi nyugalmat nem lehetmérgző terroral fenntartani.

Kettő h komolyan gondolja ez a legrosszabb léfés, instant szakítást is eredményezht.

Gondolom egy csinos tinilánról lehet szó, aki nem szokta meg a visszutasítást, így z ignorancia, vagy a kizökkentés leht az egyetlen járható út.

2021. szept. 16. 21:08
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
Minden az apján múlik. Ha akarja, ő le tudja állítani a lányát. Ha nem akarja ...... akkor másik férfit kell keresned. Olyat, akinek normálisan van nevelve a gyereke (vagy nincs neki).
2021. szept. 16. 21:09
 13/30 anonim ***** válasza:
17%
Nem sok mindent tehetsz, gondolom az apja is bevédi, de van még egy lehetőség. Ki kell zökkentened, meglepni, nevetségessé tenni őt. Én voltam hasonló szituációban, egyszerűen nem hagyott sehogy sem békén a csaj. Aznap csilis babot ettem, megvártam, hogy le üljön a tv elé, aztán mikor nagyon kellett már, váratlanul beugrottan elé és arcon púztam. Éktelenül visítani kezdett, de én csak kétrét görnyedve nevettem és nevettem rajta. :D azóta is, ha eszembe jut. Egyszer még szintén nagyban álcázott, ki vártam, hogy ne legyen ott más és mikor nem számított rá, egy váratlan mozdulattal az ujjam beledugtam az orrlyukába, és azt mondtam, hogy jó lesz, ha egy bolond embert nem hergel tovább, mert lehet, hogy beledöglik, de a bolondot előbb-utóbb kiengedik a zártról, nincs félnivalója... Ezek után, visszább vett, bár mindenfélével rágalmazott továbbra is a hátam mögött, azokra csak legyintett ésazt mondtam, hogy csak ő találja ki, ő hórukkos. Nekem bejött, nem volt más eszközöm.
2021. szept. 16. 21:11
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
A tini lányok irritálóak. Az a dolguk. Te is az voltál. Őt meg te irritálod azzal, hogy az apjánál úgy 20 évvel fiatalabb vagy. Ha már felmerül benned a szakítás lehetősége, akkor ez így is lesz, és ezzel mindenki jobban jár. Te is, hogy nem egy kapuzárási pánikos hozzád képest vénember macája leszel, hanem majd találsz egy hozzád illő párkapcsolatot.
2021. szept. 16. 21:11
 15/30 A kérdező kommentje:
17 éves a csaj
2021. szept. 16. 22:19
 16/30 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom nem vagy neki szimpatikus
2021. szept. 16. 23:26
 17/30 anonim ***** válasza:
39%

"Hát XY, azért kicsit sajnállak, amiért 17 évesen ennyire nincs magánéleted, hogy csak velem tudsz foglalkozni - barátaid nincsenek egyébként? Vagy valaki akit legalább érdekelsz?"

Annyi mindent lehetne mondani az ilyennek

2021. szept. 17. 00:29
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Oidipusz szindróma női változata, féltékeny az apja figyelmére.

Ki akar készíteni.

2021. szept. 17. 01:22
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
Szóval erősebb nálad. Egyébként ez az általános, sok gyerek teszi tönkre a szülő új kapcsolatát. Ilyenkor a szülő is úgy gondolja a gyereknek ehhez joga van. Tudok én ennél még olyanabbat is. Mindkét esetben a felnőtt lányok adtak kompromisszumot özvegy apjuknak hogy nem állnak vele többet szoba, ha nozni mereszel.Illetve a volt kollégám, O viszont teljesen hátat fordított a gyerekeinek az új partner kedvéért. Csak akkor van esélyed kérdező ha a párod melléd áll.
2021. szept. 17. 04:13
 20/30 anonim ***** válasza:
30%

Itt ,ha két egy bites nő összeveszik , akkor is a férfi a hibás.

Gratulálok.

2021. szept. 17. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!