Ha hosszú távra terveztek, melyik férfit választanátok?
Mindenféle ítélkezés nélkül, őszintén válasszatok és válaszoljatok. Én már választottam annakidején.
1. régi barát, akiről tudod, hogy nagyon kedves, udvarias, igazi gentleman, és aki mellesleg fülig szerelmes beléd. Külsőre nem vonz igazán, szerelmes sem vagy belé, de csendesen, szeretetben le tudnátok élni az életeteket. Mellékinformációként: vezető pozíciójú állása van, és mondhatjuk, hogy elég gazdag.
2. őt is régebb óta ismered, megvolt a kölcsönös varázs, nagy szerelem, ami később szeretetté alakul. A kinézete egyszerűen megbabonáz, belsőleg pedig korrekt, nagylelkű ember. Hibája talán az lehet, hogy kicsit fukar, és nehezen kér bocsánatot. Anyagi helyzete nem rózsás, szakmunkásként dolgozik.
Ezek a kezdeti információk főbb pontjai, amiket, én is tudtam a választás előtt.
Szóval szívetekbe nézve, őszintén, melyiket választanátok?
13:15 - egyetértek.
Az 1. típusú pasik is megbánják amikor fizetik a gyermektartást.
Hmm, szerintem a házasság egyik nagyon fontos alappillérére nem gondoltak azok, akik (elhamarkodottan) az elsőre szavaztak: pusztán szeretetből, rokonszenvből nem lehet senkivel élvezni a szexet. márpedig ugye az 1. esetében nem vagyunk szerelmesek, pusztán kedveljük a másikat. Ha nem kívánod, nem vágysz a másik érintésére és úgy szexelsz, az szörnyű. Márpedig a "gentleman" nem hiszem, hogy díjazná a szexhiányt vagy ha úgy fekszel az ágyban mint egy fadarab vagy ami még rosszabb: megjátszod, hogy neked is jó és rájön...
mielőtt valaki rácáfolna azzal, hogy a szerelem úgyis elröppen a kapcsolatból, az rossz érv: egyáltalán nem mindegy, hogy a kapcsolat szerelemből indult-e, ami később kölcsönös, mély ragaszkodássá/szeretetté alakul vagy csak összeállok vele, mert jó parti, bár szerelmes nem vagyok és a végére nem marad semmi....
Egyiket sem.
1. A barátnak tartozol annyival, hogy nem élsz vissza a szeretetével. Ha mégis, máris sántít a dolog, mert te nem vagy igazi barát. Hogy lehet leélni csendesen, szeretetben egy életet úgy, hogy nem vonz a párod, hogy lehet így szexelni? Vagy nem lesz szex? Mindkettő "remek" megoldás, biztos út a szakításhoz.
A pasi, ha belemegy ilyenbe, csak azért teszi, mert azt hiszi, meg tud hódítani, pedig nem. Most még elfogadja, hogy nem vagy szerelmes, aztán mikor rájön, hogy nem tud meghódítani, követelőzni kezd és számon kérni. Aztán se barátság, se pasi, nem hogy egész élet.
2. Szíved szerint őt választanád, DE fukar, DE nehezen kér bocsánatot, DE szakmunkás. A szerelemben nincs DE. Vagy szereted, vagy nem. Ráadásul... miért van szükség bocsánatkérésre? Senki nem tökéletes, ha nem szándékosan bánt meg, nincs szükség megkövetésre, ha viszont szándékosan képes rá, miről beszélünk?
Én egy harmadikat válsztanék. Akit nem régóta ismerek, hanem majd jön. Ahol nincs DE, aki vonz külsőre, akiben minden el tudok fogadni, hosszú távon is. Akit nem akarnék megváltoztatni. (Fölösleges abban reménykedned, hogy majd nem lesz fukar, és megtanul bocsánatot kérni. - Nem fog.)
A kettő közti választással megalkuszol, és esélyed sem marad arra, hogy megtaláld az igazit. Vagyis később még lehet, túl egy fájdalmas kapcsolaton és szakításon, ami esetleg hónapokig, évekig tartott. Miért nem spórolod meg magadnak, és keresed már most az igazit? Minél később kezded keresni, annál rosszabbak az esélyeid, hogy megtalálod, mert a jó pasik hamar elkelnek.
Itt az illúziórombolás:
Először a 2-kat. Majd hosszú házasság, válás után az elsőt. :S
Egyiket sem.
de ha kellene választani az elsőt csak havernak, a fukar vonzó pasit szeretőnek.
Ha megvan a vonzalom, akkor jó szeretőnek, de komolyabbat nem vállalnék vele.
Családalapításhoz jobb az első, de csak akkor, ha ad időt, hogy beleszeressek. De ahogyan én ismerem magamat, nem lenne belőle semmi:((((
sajnos ilyen igazságtalan az élet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!