Ha hosszú távra terveztek, melyik férfit választanátok?
Mindenféle ítélkezés nélkül, őszintén válasszatok és válaszoljatok. Én már választottam annakidején.
1. régi barát, akiről tudod, hogy nagyon kedves, udvarias, igazi gentleman, és aki mellesleg fülig szerelmes beléd. Külsőre nem vonz igazán, szerelmes sem vagy belé, de csendesen, szeretetben le tudnátok élni az életeteket. Mellékinformációként: vezető pozíciójú állása van, és mondhatjuk, hogy elég gazdag.
2. őt is régebb óta ismered, megvolt a kölcsönös varázs, nagy szerelem, ami később szeretetté alakul. A kinézete egyszerűen megbabonáz, belsőleg pedig korrekt, nagylelkű ember. Hibája talán az lehet, hogy kicsit fukar, és nehezen kér bocsánatot. Anyagi helyzete nem rózsás, szakmunkásként dolgozik.
Ezek a kezdeti információk főbb pontjai, amiket, én is tudtam a választás előtt.
Szóval szívetekbe nézve, őszintén, melyiket választanátok?
Egyértelműen az 1.!!!
A fukar szakmunkás talán jóképű,
de a szerelmes gentleman mellett döntenék!
26/N
Én férfi vagyok,de biztos vagyok benne hogy a nők nagyobb %-ka a 2.választaná,a nőket a szívük irányítja.
De később nagyon-nagyon megbánják majd a döntésüket.
Én a másodikat választottam. Boldog párkapcsolatban élünk, néha persze kiakasztanak egyes negatív tulajdonságai, de ez szerintem minden kapcsolatban így van. Voltam már olyan helyzetben, hogy elgondolkoztam: milyen lenne az életem, ha a másikat választottam volna? Talán nem lenne veszekedés stb stb. Aztán véletlenül összefutottam vele, és fél óra beszélgetés után rájöttem, hogy annakidején miért nem őt választottam. Egyszerűen nem működne a dolog, mert nem tudok elviselni magam mellett olyasvalakit, akit nem szeretek, hiába kedves, előzékeny stb. Nem tudnám megcsókolni, nem tudnék egy ágyban aludni vele, szerintem beleőrülnék, vagy megcsalnám (annak ellenére, hogy mélyen ellenzem ez utóbbi dolgot).
Így boldog vagyok már 3 éve, az anyagi helyzetünk egyformán nem rózsás, de így nincs gond a különbségek miatt sem. Nagyon szeretem, ő is engem, és az esküvőt tervezgetjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!