Ha hosszú távra terveztek, melyik férfit választanátok?
Mindenféle ítélkezés nélkül, őszintén válasszatok és válaszoljatok. Én már választottam annakidején.
1. régi barát, akiről tudod, hogy nagyon kedves, udvarias, igazi gentleman, és aki mellesleg fülig szerelmes beléd. Külsőre nem vonz igazán, szerelmes sem vagy belé, de csendesen, szeretetben le tudnátok élni az életeteket. Mellékinformációként: vezető pozíciójú állása van, és mondhatjuk, hogy elég gazdag.
2. őt is régebb óta ismered, megvolt a kölcsönös varázs, nagy szerelem, ami később szeretetté alakul. A kinézete egyszerűen megbabonáz, belsőleg pedig korrekt, nagylelkű ember. Hibája talán az lehet, hogy kicsit fukar, és nehezen kér bocsánatot. Anyagi helyzete nem rózsás, szakmunkásként dolgozik.
Ezek a kezdeti információk főbb pontjai, amiket, én is tudtam a választás előtt.
Szóval szívetekbe nézve, őszintén, melyiket választanátok?
Te a pénzt nézed!
am sztem 2 dik
1.!!
És nincs amit lelkizni, hiába hogy mindenki a pénzre fogja..mert nem igaz. Egy idő után minden szeretetté válik.De a fukarsága, meg a nagyfejűsége miatt tuti h 1!!!
érdekes.Én a szerelmet választanám.Vagyis a 2. at.
Biztosabb lenne az elsővel de akkor is a szerelem kell egy kapcsolatba.szerintem.25/N
te melyiknél kötöttél ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!