Ha hosszú távra terveztek, melyik férfit választanátok?
Mindenféle ítélkezés nélkül, őszintén válasszatok és válaszoljatok. Én már választottam annakidején.
1. régi barát, akiről tudod, hogy nagyon kedves, udvarias, igazi gentleman, és aki mellesleg fülig szerelmes beléd. Külsőre nem vonz igazán, szerelmes sem vagy belé, de csendesen, szeretetben le tudnátok élni az életeteket. Mellékinformációként: vezető pozíciójú állása van, és mondhatjuk, hogy elég gazdag.
2. őt is régebb óta ismered, megvolt a kölcsönös varázs, nagy szerelem, ami később szeretetté alakul. A kinézete egyszerűen megbabonáz, belsőleg pedig korrekt, nagylelkű ember. Hibája talán az lehet, hogy kicsit fukar, és nehezen kér bocsánatot. Anyagi helyzete nem rózsás, szakmunkásként dolgozik.
Ezek a kezdeti információk főbb pontjai, amiket, én is tudtam a választás előtt.
Szóval szívetekbe nézve, őszintén, melyiket választanátok?
3. - 4.
Az első kettőnek 6-8 éven belül semmiképpen sem szülnék gyermeket.
Mind2 jó. Tehát nem a pénz meg ilyesmi..De azért mégis az 1. Ritkák azok a tulajdonságok amiket felsoroltál a fiúról. Szeretni még meglehetne.
IRD MEG NAH, HOHY TE MELYIKET VÁLASZTOTTAD!!
Az elsőt választanám.Szerintem idővel beleszeretnék...
A másodiknál nem szimpatikus az,hogy nem tud bocsánatot kérni.Szerintem fontos,hogy ha hibázunk,vagy megbántunk valakit tudjunk bocsánatot kérni.
28/N
2.
volt már "elsőm", a végén már szabályosan undorodtam tőle, utáltam azt is; ha hozzámért. (szerencsére nem fajult házasságig) igazad van, le lehet élni egy életet ilyen mellett is szépen, csendben, de garantáltan lelki nyomorékként. az ember nem erre lett tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!