Tenyleg “selejtes” / “rongy” vagyok igy 25 felett hogy nemvagyok ferjezett es 3 gyerekes no??
A batyam szerint rettenetesen hulye vagyok amiert kulfoldivel alltam ossze, nem lehet belole semmi; es ha lehetne is nem lesz.
Meg el is fogadom hogy nem fogadja el azt hogy tovabbleptem egy korabbi sokeves,allovizu kapcsolatbol aminek nem volt jovoje.
De amit a szememre vet az kegyetlen. Aztmondja amint ez a kapcsolat veget er nem fogok mar kelleni senkinek, hat ki akarna velem szobaallni, amint megtudjak a multamat. (Kulfoldi barat miatt mondja ezt. Szerinte utana a kutyat se fogom erdekelni.) 28 eves vagyok es mar ferjet kell talaljak meg gyereket kellene hogy szuljek.
Most en vagyok az aki rosszul gondolja?
1. Mi koze van hozza mivel vagyok?
2. Es ha nem lesz ebbol semmi ahhoz is mi koze?
3. Es ha nem lesz senkim akkor mi van? Hat majd elek egyedul megy az elet tovabb, most tenyleg mindenaron ez a nok sorsa?
4.Tehat ha nem szulok es ha jol ertem a rejtett szandekait- nem magyarnak szulok akkor selejtes vagyok?
5. Ezt a turbomagyarkodo / alkereszteny /agymosott nezeteket vallo agresszort hogy lehetne lekapcsolni?
Bátyát szüljön 6 gyereket hiszem kell neki még 3. Legalább lesz az M1-en valami valós hír. Elég egyszerű hazamész, ha felhozta a témát. Hátha leesik neki, hogy toxikus vagy a többiek, azért oda szólnak, ha csinálja hogy na.
Én majd kimegyek Bécsbe férfi sterilizációra. Képzelhetett, majd az arcukat, hogy mik vannak nem messze.
"Arra büszkék amire a lőtéri kutya is képes"
Mire ?
A bátyád egy sötét barom.
Kötelező vele tartani a kapcsolatot,
csak azért mert rokon ?
Tudod a választ, a kérdésedből is kiderült.
A gondolkodását nem tudod megváltoztatni. Ha szereted, és egyébként jó a kapcsolatotok akkor azt tudod csinálni hogy megbeszéltek higy kerültek ezt a témát. De ha nem vagytok annyira jóban tehát csak azért találkoztok mert kötelességednek érzed akkor viszont ritkitsd a találkozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!