Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz kilépni a...

Miért olyan nehéz kilépni a bántalmazó kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt se tudom hol kezdjem, próbálom rövidre fogni...

Párommal 3éve vagyok együtt együtt is élünk van egy fél éves közös kisfiunk.

Mikor terhes voltam akkor kezdődött minden, először azért kaptam egy pofont mert a nagyapjának olyat mondtam amit nem szabadott volna...

Majd jöttek az apróbb veszekedések és már megszoktam hogy mindig én vagyok a :rib*nc,k*rva, patkány, nyomorék és társai talán nincs olyan amit ne kaptam volna..

De olyan kis apró viták ahol mindenhol vannak csak én mindig ezt kapom,én nem beszélek csúnyán

Hát nem egyszer nem kétszer jött már nekem

Az azért volt mert szüleiről olyat mondtam ami nem tetszett (összevesztem az apjával) és nyakamnál fogva beborított a soájzba majd nem hagytam magam én meg vissza majd a fejemre taposott stb..

És akkor amikor ezt felhozom akkor azt mondja mert védi magát hát de mondom te jöttél nekem...

Ez csak egy példa volt a sok közül..

Ma azért kaptam egy pofont mikor ebédeltem a kisfiammal mert az egyik jó haverjának küldtem róla vicces képet és erre is az a válasz hogy mert miért csinálok ilyet......

Szóval tudom tudom már rég le kellett volna lépnem de nagyon nehéz és olyan mintha nem is bírnék vagy ha lelépnék félek hogy megbánnám

De tudom ez az én hülyeségem hiszen egy ilyet h lehetne visszasírni!!

Biztos van pszichológiai oka h miert nem vagyok rá képes

De jó lenne ha megtudnám tenni és új boldog életem lenne esetleg mással de a legfontosabb h a kisfiamnak is mert nem akarom h ezt lássa...

Mindig azt mondja nagyon megbánta de valahogy mindig van következő...

2021. aug. 13. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel őket:

NANE segélyvonal

Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek

+36 80 505 101

Hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 óra és szerda 12-14 óra között

2021. aug. 13. 17:00
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Bármennyire is sajnállak, azért messze nem vagy hibátlan.

Nem, senkit nem lehet verni, de te meg nem bírsz a száddal. Az se jobb.

2021. aug. 13. 18:14
 23/24 anonim ***** válasza:
96%

Mindig azt kérdem, hogy első arrogáns, lekezelő, fenyegető megnyilvánulásnál, de legkésőbb a másodiknál, hogy nem hagyják ott egymást ? Persze később, gyerekkel, lakással, anyagilag összekötve, már szinte lehetetlen.

Már az általános iskolában megtanítanám a gyerekeknek, hogy szóbeli becsmérlés, alázás, arrogáns lekezelő és ezekhez hasonló viselkedéskor szakítsanak, mert a bántalmazás így kezdődik, nem úgy, hogy minden szép és jó, aztán egyszercsak felpofoznak.

2021. aug. 13. 23:35
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
MIelőbb menekülsz, annál jobb, itt várni sem érdemes.
2021. aug. 14. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!