Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Nagy esély van rá hogy én is anyámra hasonlítssak így is ?
Nekünk 50%, hogy olyan leszel, mint ő. Ugyanis csak Te ismered magad.
De ha arra gondolsz, hogy örökölted-e az "ilyenséget", akkor 5% :).
Hát ja ez elég érdekes. Anyám egészen tesóm születéséig vékony volt, 50 kiló alatt. Utána hízott meg és edzéssel sem tudta leadni, ráadásul keveset eszik.
Én csak kisgyerekként voltam vékony, azóta túlsúllyal küzdök. Hugom meg vékony folyamatosan, három gyerek után is. + éjszakai evések, nem edz.
Fifty-fifty. De az a legjobb, hogy csakis rajtad áll. Kitörsz ebből, és komoly akarattal, és elhatározással csak azért is más leszel, vagy másolod a mintát, és majd azzal takarózol, hogy "nem tehetek róla, anyámtól örököltem, ő is ilyen volt".
A döntés a Te kezedben van!
A személyiséged lehet teljesen különböző, még akkor is, ha szoros a kapcsolatotok.
Például a mi családunkban csak én vagy okos, kedves, szerény, teljesen hibátlan ember 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!