Hogyan lehetne kezelni az alábbi helyzetet, hogy senkinek se legyen kellemetlen?
A párom 61/F, én 30/N. Neki van egy 34 éves gyermeke.
3,5 éve vagyunk együtt és különböző okok végett csak holnap találkozom vele elsőnek személyesen egy ebéd keretében.
Hogyan kezeljem a szituációt, hogy a lánya idősebb, mint én?
Ha támadólag nyit felém, hogyan reagáljak? Szállják vitába vele vagy hagyjam rá?
Nagyon izgulok, hogy mit fog reagálni, gondolni.
A válás után direkt vártunk az összeköltözéssel, hogy ne legyen az, hogy én "barmoltam szét" a családját.
Volt egy éve átgondolni, tényleg szeret e. A szerelem elmúlása miatt mentek szét az én véleményem szerint.
"A szerelem elmúlása miatt mentek szét az én véleményem szerint."
Biztosan nem azért, hogy egy fiatal p***it dughasson :DDD
61 évesen köszöni szépen, jó állapotban van. Csak vérnyomás csökkentő gyógyszert kell szednie. Emellett aktív; dolgozik, szabadidejében fut, síel. Jó a szex. De nem ez a lényeg. Szeretjük egymást, és ha kell majd, ápolom.
Szeretném, ha a lányával jóba lennénk. Biztos neki is fura és szokatlan lesz.
" De hát gondolom te majd negyvenes, ereje teljében lévő nőként örömmel fogod furikázod őt a dokihoz és válogatod majd neki a gyógyszereit"
Ha tudom, hogy a számlán egy 8-9 számjegy hosszúságú összeg pihen, én is furikáznám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!