Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg ezt a...

Hogy oldanátok meg ezt a szituációt?

Figyelt kérdés

Van sajnos most egy betegségem, és az arra szedett gyógyszerek miatt folyton pisilnem kell. Sajnos éjjel is megyek rendszeresen, de ez anyukám és a párját nagyon zavarja, akármilyen csendben megyek, és csak a telefonommal világítok minden kis zajra megébrednek, azonnal kelnek, és az ő szobájuk a WC mellett van.

Anyukám többször kiabált velem, és kiakadt, hogy nem tudnak pihenni, éjjel kipihenni magukat, és párja is panaszkodik, hogy éjjel megébred, és nem tud visszaaludni

Milyen megoldás lehetne erre?

2021. júl. 29. 16:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
Átmeneti - a gyógyulásodig tartó - szobacserét javaslok.
2021. júl. 29. 19:16
 22/35 anonim ***** válasza:
22%
Ha hangos az ajtó (gondolom nyikorog), akkor olajozd/zsírozd be. Másképp nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet hangos. Max. ha csapkodják.
2021. júl. 29. 19:21
 23/35 Only a man ***** válasza:
39%

2 lehetőség van:

1. Szoba csere, ők aludjanak a te szobádba, te meg az övékbe a wc mellett.

2. használjanak füldugót.

2021. júl. 29. 19:43
 24/35 anonim ***** válasza:
32%
Nagyszülőkhöz/rokonhoz/barátnőhöz nem tudsz átcuccolni, míg a gyógyszert szeded? Vagy hány napos kúrát kell csinálnod? Mert ha csak pár nap még, akkor annyira valaki csak megengedi, hogy ott aludj. Ha több idő, akkor néha másnál alszol. Mást nem nagyon tudok sajnos tanácsolni :( Amúgy füldugó szülőknek? Végül is sokan abban alszanak...
2021. júl. 29. 20:47
 25/35 anonim ***** válasza:
55%
Talán ha szobát cserélnétek ? És akkor te ott lennél a wc mellett ők pedig távolabb . Ez egy szükséghelyzet . Ha tényleg nem tudnak ettől aludni akkor még mgegpróbalhatnának füldugót használni . Nem tudom zárva van-e a szoba ajtajuk , de az is segíthet .
2021. júl. 29. 21:56
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
10: Szerintem jol sejted....
2021. júl. 29. 22:04
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
20 akart lenni.
2021. júl. 29. 22:04
 28/35 anonim ***** válasza:
37%
Füldugó nekik?
2021. júl. 29. 23:25
 29/35 A kérdező kommentje:

Na most ebből a kérdésből nem értem, hogy jött ki, hogy kamu. Szerintem csak egyszerűen egy érthetetlen családról szól, akik nem igazán tolerálják a másik betegséget, viszont ők meg úgy gondolják én nem vagyok tekintettel rájuk. Szerintem ennél hajmeresztőbb kamunak tűnő kérdések is vannak itt.

Barátnővel az a gond hogy ők is sokan élnek együtt,testvérek is vannak.

2021. júl. 30. 00:30
 30/35 A kérdező kommentje:
Füldugó az a következő tanács lesz amit mondani fogok ha beszól megint.
2021. júl. 30. 00:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!