Van sajnos most egy betegségem, és az arra szedett gyógyszerek miatt folyton pisilnem kell. Sajnos éjjel is megyek rendszeresen, de ez anyukám és a párját nagyon zavarja, akármilyen csendben megyek, és csak a telefonommal világítok minden kis zajra megébrednek, azonnal kelnek, és az ő szobájuk a WC mellett van.
Anyukám többször kiabált velem, és kiakadt, hogy nem tudnak pihenni, éjjel kipihenni magukat, és párja is panaszkodik, hogy éjjel megébred, és nem tud visszaaludni
Van esetleg kertetek(amennyiben családi házban laktok)? Kimennék hátra és lehuggyantanék valami növényt hátul a kertbe... Ott nem kell lehúzni a WC-t.
2021. júl. 29. 17:43
12/35 anonim válasza:
Az egyik válasz nagyon tetszik, vagy a wc-vel van probléma vagy anyukáddal és a párjával. Ne már, hogy azért szekáljanak mert gyakran kell pisilni menned... Erre inkább nem is mondok semmit. Az viszont tuti, hogy ha ilyen a felfogásuk akkor velük hiába próbálnád ezt megbeszélni. Valahogy próbáld őket ignorálni. Remélem mihamarabb meggyógyulsz és nem kell tovább szedned ezt a gyógyszert.
2021. júl. 29. 17:51
13/35 anonim válasza:
Undorító az anyád és a párja, ha nem lennél beteg, akkor is szemét dolog lenne, hogy emiatt ugatnak. Az én "jóságos" anyám is ezt művelte. Mikor gyerek voltam egyfeszt a wc-t jártam. Egyfeszt alázott emiatt, főleg, mert jaj szegényke a legkisebb zajra is felkel. Persze kiderült, hogy VUR-om van, szóval kötelezően nem is tartogathatom. Mindenesetre azt érte el, hogy baromian gátlásos lettem, mert tesókat is bíztatta kb. hogy gyagyás vagyok, mert sokat járok wc-re. Képtelen voltam idegen helyen elmenni, megindítani a pisilést, hiába voltam tele. Ha az ajtó előtt állt valaki végkép képtelen voltam rá. Még ha nem hallatszódott semmi sem ki, akkor sem ment. Az egyik exemnél hülye indokokat kellett kitalálnom, miért kell lelépnem, mert nem mertem bevallani, hogy képtelen vagyok elmenni wc-re. Később kolis lettem. Megszünt szerencsére, de társult az is ehhez, hogy tudtam, hogy az anyám egy gonosz buta nő és nem velem van a baj.
2021. júl. 29. 18:12
14/35 anonim válasza:
6! Akkor mit mondjak? Le nem lőheti a szüleit. Azt kérdezte mi a megoldás. Hiába írom le én is 20.nak, hogy mekkora f*szfejek a szülei, az neki nem lesz megoldás, de mindegy :)
2021. júl. 29. 18:18
15/35 A kérdező kommentje:
Ugyanez a probléma ami nálad is utolsó, idegen helyen, vagy anélkül hogy nem zárnám be az ajtót én sem tudok!
Beszélni nem tudok vele, mert sajnos saját magukat sajnálja, hogy nekik dolgozni kell menni másnap, és így nem lehet kipihenten, ha én állandóan ugrándozok éjjelente.
Kinti megoldás is azért nem működik, mert bejárati ajtó még hangosabb mint WC ajtó, meg akkor arra riadna fel, hogy ki jött be, nem e betörő stb
2021. júl. 29. 18:22
16/35 anonim válasza:
régen erre volt a bili. Bármilyen szélesebb szájú edény megteszi, fedd le valamivel és reggel kiöntöd. Ne legyél ennyire életképtelen, ilyen csip-csup dolgokat meg tudsz oldani.
2021. júl. 29. 18:24
17/35 A kérdező kommentje:
Utolsó
Jó ötlet mondjuk ez igaz, na de azért vitatkoznék azzal, hogy életképtelen lenne valaki amiatt, mert egy ilyen dolog miatt agyalnia kell, hogy oldja meg. Mint látod itt senkinél sem akadt még ilyen problémája.
Ez a bilis, edényes megoldás is elég megalázó, hisz járóbeteg vagyok, és erre kényszerül az ember...
2021. júl. 29. 18:32
18/35 anonim válasza:
Egy vödröt vigyél be, reméljük nem kell sokáig szedned a gyógyszert.Viszont itt is látszik, hogy a pasi fontosabb az anyádnak mint a gyereke.
2021. júl. 29. 18:37
19/35 anonim válasza:
Anno nekem is mondtak, hogy ejszaka minek kelek fel pisilni, vagy minek jarkalok ki annyit hasmenessel, vagy esetleg menstruaciokor betetet cserelni. Nekem raadasul keresztul kellett az o szobajukon mennem, olyan hulyen volt elrendezve a lakas. Nem kulonosebben foglalkoztam vele, ha menni kell, menni kell, mondtam nekik, hogy szivesen magam ala fosok, ha ennyire zavarja oket az a 6 masodperc, amig bemegyek meg kijovok a szobambol.
2021. júl. 29. 18:42
20/35 anonim válasza:
Ez a kérdés kísértetiesen emlékeztet a többi hasonlóra, amiket a napokban láttam.
A kérdező helyes nyelvtannal, választékosan fogalmazva előad egy sztorit, ahol:
- jogosan megsajnálja az olvasó
- a "kérdező", mindig céltáblája valakinek
- a kérdező sanyargatva van
- felháborodik az ember olvasás közben
- kicsit életszerűtlen a kérdés, de még épp a hihetőség határán van
Amikor egy héten két ilyen kérdés is van, akkor elgondolkodik az ember...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!