Csak én gondolom, hogy nem normális dolog az exeket is meghívni az esküvőre?
Párom felírta a meghívottak listájára a 2 exét. Rákérdeztem, hogy ugyan már miért akarja őket meghívni, ha 2 éve nem beszélt velük? (Mind2 nő hagyta el a páromat)
Erre csak annyit reagált, hogy hívjuk meg az én exeimet is... (Nekem 3 van)
Nem tudom, én úgy érzem, gyerekes dolog mutogatni, hogy "bibibi, én már házasodok, te még nem...", vagy rosszul gondolom?
Úgy tudom, nem tartja a kapcsolatot az exekkel, én már legalább 3 éve nem beszéltem egyik volt barátommal sem.
Nem csak te gondolod úgy, tényleg nem normális dolog. Akármilyen jóban is vagyok ex-el, soha nem tenném meg. Az a kapcsolat lezárult valamiért, nem kell belekeverni a mostaniba.
32/F
Rákérdeztem, miért akarja az exet meghívni.
Nem mondott semmi értelmeset...
Gáz ha megfenyegetem azzal, hogy lefújom az esküvőt?
Állitsd választás elé,ha meghívja az exeket új menyasszonyt kel keresnie.
Ez nem normális.Szerintem a lelke mélyén még mindig jelentenek neki valamit a lányok.
Én eleve azt mondtam,hogy biztos lefújnám az esküvőt.Több okból is:
1:ha meg akarja hívni őket,akkor vagy villogni akar,hogy bibibííí,vagy még utoljára látni akarja őket
2:ha pofátlanok,megjegyzéseket fognak tenni rád és elrontják életed legszebb napját
3:ahányszor rájuk néz ,neked rosszul fog esni.még akkor is,ha most nem hiszed el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!