Csak én gondolom, hogy nem normális dolog az exeket is meghívni az esküvőre?
Párom felírta a meghívottak listájára a 2 exét. Rákérdeztem, hogy ugyan már miért akarja őket meghívni, ha 2 éve nem beszélt velük? (Mind2 nő hagyta el a páromat)
Erre csak annyit reagált, hogy hívjuk meg az én exeimet is... (Nekem 3 van)
Nem tudom, én úgy érzem, gyerekes dolog mutogatni, hogy "bibibi, én már házasodok, te még nem...", vagy rosszul gondolom?
Úgy tudom, nem tartja a kapcsolatot az exekkel, én már legalább 3 éve nem beszéltem egyik volt barátommal sem.
Előtte megbeszéltétek vagy csak úgy hobbiból felírta őket ?
Én még "gyerek" vagyok, de úgy gondolom hogy hülyeség meghívni egy esküvőre az exeket. Ha nagyon izgat szerintem finoman kérdezz rá miért hívta meg őket, és mond el hogy te miért nem akarod meghívni a te volt barátaid. De én nem foglalkoznék vele ha nincs valami arra utaló jel hogy össze akar valamelyikkel jönni, bár nem hiszem hogy ez lenne a háttérben szerintem csak simán meghívta őket (meggondolatlanul).
Sok boldogságot nektek!
Az a baj hogy sok nő naiv,És nem ismeri a férfit akivel él és aztán jönnek ide kérdezni,hogy terhes vagyok,vagy van egy babám a férjem valószinű megcsal mi tegyek cimű kérdésekkel.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!