Normális ez? Másoknál is vannak ilyen problémák, vagy csak én gondolom, hogy a tiszta környezet a normális?
az igénytelenség miatt nagyon megértelek. Hála istennek itthon nem dohányzik senki, viszont a férjem után állandóan én viszem ki a szennyest, mert ö csak ledobálja a földre. Anyámék meg egyszerüen nem becsülik a munkámat. Hiába mosok meg porszívózok fel, 10 perc múlva minden olyan mintha nem csináltam volna semmit. A kádat, mosdót kitakarítom, mennek hajat mosni, megint tiszta kosz és haj lesz minden amit ki nem szednének a lefolyószüröböl... És erre mi a kifogás? Én egész nap itthon vagyok gyesen akkor igazán mindig meg tudom csinálni. Hát azért nehogymár...kezd nagyon elegem lenni...
A legjobb az, ha elköltözöl mert rajtuk nem fogsz tudni változtatni hiszen évek alatt ezt szokták meg:( Hamarosan mi is el fogunk mert ez nem állapot.
Amit nem értek az az, hogy miért zavar téged anyud öltözködése. Nekem van egy lányom mégis X-it meg Playboy cuccokat hordok. És senkit nem szokott zavarni. Ha jól áll miért is ne? Örülj neki, hogy fiatalos anyukád van és nem olyan ruhákat hord mint egy 70 éves néni... Szerintem az cikibb.
22/L
Az is más dolog, ha valaki allergiás a porra. Természetesen akkor én is naponta törölném a port meg porszívóznék. De mivel nincs ilyen problémám, biztosan nem ráncigálnám elő a porszívót naponta...
Nálunk is ált. a vendégek csak az előszobáig jönnek be cipővel, de azt miért ne lehetne, ott leveszik a cipőt, ha koszos a padló akkor meg feltörlöm...azért van a felmosó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!