Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változhat, hogy a kedvesem...

Változhat, hogy a kedvesem nagyon barátságtalan a fiammal?

Figyelt kérdés

Elvált anyuka vagyok, kisfiam 11 éves. Van egy kapcsolatom 1,5 éve. A kedvesem nagyon érdeklődő volt a gyerekemmel a kezdetekben, de egy ideje kifejezetten barátságtalan vele. A fiamnak nagyon kell pedáloznia, ha pozitív figyelmet szeretne tőle. Ilyenkor hirtelen bizalmas és baráti lesz a kapcsolatuk, a következő találkozóig.

Kérdeztem, azt mondja, nem kedveli a gyereket, szerinte nincs jól nevelve. Neki nincs gyereke, nem is akar, és több gyereket én sem.

Mit tehetnék? Nem akarom, hogy pótapa legyen, nem tervezünk összeköltöznu, de zavar ez a dolog. Ne vegyek róla tudomást? Hagyjam rájuk? Vagy tudok ezen finoman javítani? Adjatok tanácsot, legyetek szívesek!

2021. júl. 13. 21:33
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%
Én biztos nem maradnék együtt egy ilyen pasival,és kérdező nem gondolod hogyha 30 emberből 29 ezt irja/mondja akkor lehet nekik van igazuk és el kéne rajta gondolkozni? Persze könnyebb a neked nem tetsző válaszokra rámondani h nem ismerve a körülményeket ítélkeznek és keserű az életük.Nos ha mi nem ismerjük a körülményeket akkor miért tőlünk vársz választ/ segítséget? A lelked mélyén te is érzed hogy rossz ez így a fiadnak másképp nem született volna meg ez a kérdés.
2021. júl. 15. 20:07
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem gondolja, es nem gondolkozik el. A 30 kommentbol kivalasztja azt a kettot, aki neki ad igazat es ezzel onigazolast nyert. A tobbiek hulyek...Valoban egy szar anya, de ezt nem fogja belatni sajnos...a gyereket sajnalom basszus..es megint leirta, hogy q gyerek nem banja a dolgot, istenem..

Kerdezo, nagyon sajnalom a fiadat, de oszinten.

2021. júl. 15. 23:14
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
egy 11 éves azt fogja mondani, amivel neked örömöt okoz, amit hallani akarsz. Lehet, hogy ezt mondja, de valójában lelkileg összetöri.És te, mint az anyja, ezt végignézed és asszisztálsz hozzá. Gratulálok, ritka szar anya vagy!És mindez egy pár numeráért.Szánalmas vagy.Lehet, hogy szerelmes vagy, de a fiadat nem szereted. Elárulom, a te feladatod lenne az ilyen negatív töltetű lélekölő behatásoktól MEGVÉDENI a fiadat, nem pedig kiszolgáltatni neki.
2021. júl. 17. 08:17
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, jol irtad utolso..
2021. júl. 17. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!