Változhat, hogy a kedvesem nagyon barátságtalan a fiammal?
Elvált anyuka vagyok, kisfiam 11 éves. Van egy kapcsolatom 1,5 éve. A kedvesem nagyon érdeklődő volt a gyerekemmel a kezdetekben, de egy ideje kifejezetten barátságtalan vele. A fiamnak nagyon kell pedáloznia, ha pozitív figyelmet szeretne tőle. Ilyenkor hirtelen bizalmas és baráti lesz a kapcsolatuk, a következő találkozóig.
Kérdeztem, azt mondja, nem kedveli a gyereket, szerinte nincs jól nevelve. Neki nincs gyereke, nem is akar, és több gyereket én sem.
Mit tehetnék? Nem akarom, hogy pótapa legyen, nem tervezünk összeköltöznu, de zavar ez a dolog. Ne vegyek róla tudomást? Hagyjam rájuk? Vagy tudok ezen finoman javítani? Adjatok tanácsot, legyetek szívesek!
A gyereknek van apja. Nem keresek neki másik apát. Én nem szeretnék senkivel összeköltözni egyáltalán, sem vele, sem mással. Most sem és később sem.
Elvárom, hogy ha valaki bejön a házamba, az a gyerekemmel normálisan viselkedjen. Ő, mint férfi, helyt áll mellettünk, mindenben segít, nem anyagilag, hanem a férfi munkákba. A gyereknek is rögtön segít, ha az kéri tőle. Csak megmondta, nem kedveli és nem kezdeményez vele beszélgetést.
A gyerkőcömmel beszéltem errőL, azt mondja, semmi olyan nincs, ami neki rosszul esne. Szóval eddig ezek miatt nem szakítottam vele. De engem zavar, hogy nem olyan a fiammal, amilyennek szeretném. De sajnos olyat nem is ismerek, akiknél ez jól működne. Sajnos.
Őszintén nagyon sokan irtak, hogy ott kell hagyni a ferfit. Es milyen jol irtak.
En is anya vagyok, szazszor a gyermekem, mint egy fasz!
Mi az, hogy a gyereknek pedalozni kell??? Ez a mondatod onmagaban mar felhaborito!! Anyanak erzed magad? Nem ugy tunik, hogy az lennel..
Aki a gyerekemet nem szereti, nem fogadja el, nem nyujtja neki azt a magatol ertetodo szuloi szeretetet amit kell, azzal mem alapitok csaladot, hamem kivagom a francba...na ez alap dolog!
"Tenni szeretnék valamit, ha lehet"- tudsz tenni valamit- keress megfelelőbbet.
miért kell a gyereknek megismerni anyu dugópajtiját, akivel anyu nem tervez hosszu távra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!