Változhat, hogy a kedvesem nagyon barátságtalan a fiammal?
Elvált anyuka vagyok, kisfiam 11 éves. Van egy kapcsolatom 1,5 éve. A kedvesem nagyon érdeklődő volt a gyerekemmel a kezdetekben, de egy ideje kifejezetten barátságtalan vele. A fiamnak nagyon kell pedáloznia, ha pozitív figyelmet szeretne tőle. Ilyenkor hirtelen bizalmas és baráti lesz a kapcsolatuk, a következő találkozóig.
Kérdeztem, azt mondja, nem kedveli a gyereket, szerinte nincs jól nevelve. Neki nincs gyereke, nem is akar, és több gyereket én sem.
Mit tehetnék? Nem akarom, hogy pótapa legyen, nem tervezünk összeköltöznu, de zavar ez a dolog. Ne vegyek róla tudomást? Hagyjam rájuk? Vagy tudok ezen finoman javítani? Adjatok tanácsot, legyetek szívesek!
Anyaként én nem maradnék vele, vagy úgy tervezném a programokat, hogy gyerek mentesen találkozni vele, de az meg csak akkor járható út, ha addig nagymama vagy más megbízható ember vigyáz a gyerekre. És akkor úgyis átmegy az egész csak szex kapcsolatba, max heti 1-2 találkával.
Én nem tenném ki a gyerekemet annak, hogy pedáloznia kelljen egy idegennél, aki ráadásul meg is mondja nekem, hogy nem szereti. Én nem tudnám ezek után szeretni az illetőt.
Szerintem ha ezt így kijelentette,hogy nem kedveli a fiadat,csak látszólag eltűri,valószínűleg később sem lesz jobb a helyzet,inkább csak problémák lesznek.
Ha összeköltözni sem szeretnétek,eleve nem erőltetném.
Persze nem kell az apjának lennie,de jobb olyannal lenni aki gyerekestől elfogad,nem mint "csomaggal" tekint rád.
Nekem legalább is ez a tapasztalatom,gyerekkel nehezebb párt találni aki ténylegesen elfogad mindkettőnket.
Elso paraszt bevagasanal a gyerek fele bas*nam ki. A gyereked mar most valszeg csorbat szenvedett, hogy az anyjanak fontosabb egy csavo, mint a sajat gyereke.
Ha csak szexkapcsolat, ne talalkozgasson a fiaddal, ha meg komolyabbra tervezel. Komolyan ilyen emberrel? Ezzel akarsz komolyan pl kozos gyereket vallalni? Vagy vele akarod neveltetni a gyerekedet? Ne mar…
Szerintem hagyd ott a csávót.
Én egy hasonló szituban vagyok a "gyerek" szerepében, csak nálunk annyi a különbség hogy anyuék összeköltöztek, összeházasodtak a pasi kvázi az apám lett, és közös gyerek is lett volna, de a természet nem így akarta.
Mióta kiderült hogy soha nem lehet közös gyerek, nagyon érzem a nevelőapámon hogy inkább meg-/eltűrve vagyok az ő részéről, mint ténylegesen gyerekként elfogadva, mintha az én hibám lenne, hogy nincs közös gyerek.
Nálad a párodat már most "zavarja" a fiad, pedig még alig voltatok együtt, másfél év nem sok idő. Szerintem ez hosszú távon csak romlana.
Biztosan nem lennék egy ilyen palival, ha össze akarnék bútorozni ha nem.
Aki nem fogadja el a gyerekem az mehet amerre akar.
Kinek mi.
Nekem a gyerekem a fontosabb nem egy farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!