Mert baratsagtalanok Velem idosebb ferfiak ebben a helyzetben?
Angliaban gyerekekre vigyazok kabe napi 11 orat, tehat ertheto modon probalom kihasznalni a hetvegeket amennyire Csak lehet, Szoval Altalaban soha nem vagyok ott Csak idonkent hazaugrok egy cuccert esetleg.
A csalad akiknel vagyok idonkent meghiv ebedre embereket es ketszer volt ,az hogy a hazaspar ferfi tagja kifejezetten nem volt baratsagos. Az egyik az a kisfiu osztalytarsanak az apukaja. Vele meg sose talalkoztam, de a felesegevel egesz joban vagyok, idonkent beszelunk egy kicsit amikor megyunk a kolykokert.
A pasit Akkor lattam eloszor, Csak bekoszontem h jottem de Mindjart megyek is es mindenki visszakoszont meg mosolygott o meg ram se nezett nem is koszont, pedig Akkor talalkoztunk eloszor. Es ez megtortent Aztan megegyszer.
A masik ilyen eset az apuka (Akinek a gyerekeire vigyazok) nagyapja es nagyanja (szegenynek a szulei meghaltak de a nagyszulei meg elnek). Ott a nagymama okes, Amugy is kicsit befelefordulonak tunik, de a pasi ott is tokre baratsagtalanul, mire mar mindenki koszont es mentem volna a szobamba, Akkor vetett oda egy szia hogy vagyot, amikor az apuka visszakerdezett h talalkoztam-e mar a nagyszuleivel (korabban Egyszer es hasonlo volt a helyzet...). Es ram se nezett. Aztan amikor elkoszontem eppen beszelt es meredten nezett ram Mert a tobbiek visszakoszontek es szunetet kellett tartania. Ha meg nem koszonok Akkor az a baj.....
Ez azert fura, Mert mivel kabe ram se neznek ezert nem az van h fiatal lanytol zavarba jottek, es ha meg az van h Csak egy alkalmazott vagyok..... Hat az fura, Mert Akkor mar tapasztalatom szerint a nok sznobabbak es mindenki mas tokre normalisan kezeli ezt korulottuk..... Meg bakker a hulye fiara is vigyazok idonkent az elobbinek, a venfas.znak meg a dedunokaival toltom az eletem 80 szazalekat!!!
Valami otlet Mert van ez? Mert elvileg ok nagyon vicces es kedves emberek, En meg Minden masik elethelyzetben nagyon jol kijovok idosebb ferfiakkal, idonkent tulzottan is kedvelnek :). Es angolokkal is, Szoval fura hogy Ezek Mert viselkednek igy.
Lehet valami "erotikus" babysitter oldalt nézegettek titokban és beindult a fantáziájuk, csaj álcázzák magukat...
ahogy mondták, az asszony sasszeme nehogy észrevegye...
Vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!