Barátságtalan lépés ha mai nappal minden létező munkatársamat és a főnököt is töröltem a faszabúúkról?
Elegem lett abból hogy munkaidő után is jönnek az üzik meg hétvégén is hogy mit kéne megcsinálni.
Elég volt. Kapják be.
Ma mindenki delete akinek bármi köze is van a melóhelyhez. A főnök volt az első akit delete.
Senki se maradt. Ismerősnek felvenni többé senki nem tud.
Üzenetet küldeni csak a friend tud, de egy munkahelyi se maradt = senki se tud.
barátságtalan vagy jól tettem , ideje volt, eleve így kellett volna kezdeni?
*mármint itt arra gondoltam az előbb, hogy pl lehet, hogy azt gondolnák,hogy te a saját fb account-odat szüntetted meg; itt arra gondoltam
De mondjuk akkor lehet,hogy ezt majd be kell kamuznod, de lehet,hogy ha regisztrálnak egy másik profilt, akkor látni fognak,és akkor lehet, hogy tehát nem fog nekik jól esni, és úgy találnák,hogy túl kemény vagy velük.
Számomra ez nem jellemezhető barátságtalannak vagy nem. Én már vissza se jelöltem egy munkahelyi személyt sem. Később új fb-t csináltam, álnévvel, közeli ismerősöknek.
Ez a te facebookod. Te döntöd el kit akarsz látni és miért. Ők nem tudhatják a te gondolataid, hogy miért teszed ezt, valszeg sok körben sértődés és hiszti megy emiatt, de ez az ő kisebbségi komplexusuk. Én engem nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!