Ti, hogy alusztok éjszakás műszak után nappal?
panelben lutri.
mivel ált. mindig valahol valaki felújít, füldugóval kevesebbet tudok
Nővér vagyok így nagyon változó. :) valamikor egy héten 3-4 éjszaka,valamikor csak.2, etc. Ahogy kijön a beo.
1.voltam
Szerintem a valtott muszak csinalja ki az embert. Az allando ejszakara szepen at lehet allni.
Munka utan, hiaba lenne jo rogton aludni, muszaj a levezetes. Par oran keresztul tevezes, olvasas. En ejszakabol gyalog jottem haza, a kilometerek mostak ki az agyam.
Igazabol a ket ora szoszmotoles es totalis besotetites ellenere Xanax nelkul nekem nem ment volna. Az altato veszelyes, de a nyugtato ellazit annyira, hogy termeszetes alvasa legyen az embernek.
7
Igaz,attól "csak" függő leszel. Inkább vagyok/ voltam kialvatlan,minthogy szedjem. Anyám sajna elég durván ráfüggött, 30 éve dolgozik váltottban. :/
Régen dolgoztam több műszakban, örülök, hogy váltottam.
Nekem az alvás mennyiségével nem volt baj, 8-10 órák lementek a kimerültség miatt, viszont kb mindig gyomorideggel keltem fel, hogy "már megint éjszakázni kell", ki voltam száradva, elfeküdtem magam, rossz álmaim voltak, minden bajom volt vele. De ez főleg a munka miatt, mert ha tehetem alapból is éjjel aktívkodok és nappal alszom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!