Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, anyósok, apósok! Ha...

Szülők, anyósok, apósok! Ha a gyereketeket és párját szeretnétek támogatni az életkezdésükben egy lakással, akkor mennyire vonnátok be kettejüket az ingatlan kiválasztásának a folyamatába?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 16:56
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%
De nem is én döntöm el te irányítás függő mammerka hanem majd ő magának eldönti ha meg a baratnoje vele lakik akkor majd azt ő eldönti hogy közösen rendezik be a lakást vagy ő egyedül de az biztos hogy nekem nem kéne egy olyan férfi aki nem kéri ki a véleményemet arról hogy milyen színű falat szeretnék majd bámulni x évig főleg csak azért mert anyuci mindent elakar donteni…te fogsz ott élni talán? Nem. Akkor meg ? Mit érdekel hogy milyen szinu a fal vagy milyen ágyba fognak dugni?
2021. aug. 9. 14:32
 52/57 anonim ***** válasza:
47%

51!

Nem mindegy, hogy 2 hete vagytok együtt, vagy ket éve, együtt éltek e már vagy sem. Rövid kapcsolatnál közöd nincs hozzá, hogy a megajándékozott milyenre akarja festeni a sajat lakásának a falát. Ha nem éltetek együtt még egy napot se, szintén közöd nincs hozzá. Ha a megajándékozott úgy dönt, kikéri a véleményed, az az ő dolga, de az ajándékozónak ehhez szinten nincs köze.

2021. aug. 9. 14:36
 53/57 anonim ***** válasza:
55%
Én is ezt írtam 🤣🤣🤣🤣🤣 az “ajándékozonak” SEMMI köze hogy a gyerek mit és hogyan csinál a lakással ha a két hetes barátnőjének kérdezi ki a véleményét akkor annak.
2021. aug. 9. 14:41
 54/57 anonim ***** válasza:
36%

53!

Na és melyik az a férfi, vagy nő, aki a két hetes kapcsolatának a véleményét kéri ki? Vagy aki annak a véleményét kéri ki, akivel egy napot együtt nem élt?

2021. aug. 9. 14:43
 55/57 anonim ***** válasza:
16%
51 eske nem vagyok mammerka sőt gyerekem sincs. Viszont egy hatalmas lakáshitelt nyögök, tapasztalatból pontosan tudom, hogy mennyire meg kell dolgozni egy lakásért. Falra mászok az ilyen élősködő kis dirigáktól akik nyugdíjas öregasszonyok pénzével rendelkeznek, kikérik maguknak a sok tíz milliót olyantól akikkel még csak nem is családtagok, ahelyett hogy elmennének dolgozni és megteremtenék maguknak a lakhatásukat. Lehet magyarázni a bizonyítványt, de a világ szégyene az ilyen.
2021. aug. 9. 15:03
 56/57 anonim ***** válasza:
20%
De ki kéri ki, hogy nem vesz neki házat a párja anyja? A hangsúly azon van, hogy ha hosszútávú kapcsolat és a nő is ott fog élni, akkor illene-e legalább a párjának megkérdezni, hogy mi a véleménye, vagy vannak-e tervei a valószínűsíthetően közös otthonnal kapcsolatban. Senki sem verdeste a seggét a földhöz, csak te. Te is csak azért, mert nyögni kell a lakáshitelt. Te vetted fel, bele ne haljál. De nem, te is az a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" típus vagy. Erre én nem lennék büszke.
2021. aug. 9. 16:53
 57/57 anonim ***** válasza:
16%
51es, miért te hány milliót adsz abba a házba amiről te akarsz dönteni? Semmi közöd hozzá, csak berakod a kis popsikád a készbe.
2021. aug. 9. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!