Szülők, anyósok, apósok! Ha a gyereketeket és párját szeretnétek támogatni az életkezdésükben egy lakással, akkor mennyire vonnátok be kettejüket az ingatlan kiválasztásának a folyamatába?
Csak a gyerek vonam be au o neven lenne a lakas vagy haz
Haszonelvezet menne ra a reszemre mert mem akarnam h par honapos vagy ebes kapcsolat miatt elveszitse a lakast.
Vagy a tulajdonjog az enyem es a haszonelvezet a gyereke.
A lenyeg a parja semmilyen korolmenyek kozott ne jusson hozza a olyanhoz amit en a gyerekemnek szanok.
Az nem erdekel h milyen ingatlant valaszt. Es h az aktualis kanjaval beszeli meg melyik legyen.
A par nem adhat bele egy fillert sem es ha fel kell ujitani akkor annak koltseget is allom termeszetesen a gyerekem elkepzelese szerint.
Am meg szerencse h a lanyom is igy gondolkodik. 😁 Nem hiaba jo nevelest kapot az amyjatol! 👍
24!
Tisztában vagyok vele hohy így is eladható. De, megvédi, mert tudja majd mindkettő, hogy csak nyomott áron lehet eladni.
Kérdező szerintem ha lakást akarsz akkor kérd neg a TE szüleidet vagy gyűjtsd össze TE rá a pénzt, és ne érezd magad furcsán hogy a parod szülei arra költik az őáltaluk megkeresett pénzt, amire ők akarják.
Amúgy én a gyerekemet megkérdezném persze, sőt. De mivel hozzád nem kötne túl sok szál, és könnyen lehet hogy le is leszel cserélve belátható időn belül, főleg ha nincs gyerek meg házasok se vagytok, akkor őszintén szólva nem érdekelne a véleményed, hogy mire költöm a millióimat.
Szerintem nincs jogod felháborodni, gyűjts magad lakásra, ha nem kell az, ahol ingyen lakhatsz.
Akkor érdekelne a véleményed, ha a lakás felét te vagy a szüleid fizetik, és lássuk be, jogosan csak akkor szólhatnál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!