Szülők, anyósok, apósok! Ha a gyereketeket és párját szeretnétek támogatni az életkezdésükben egy lakással, akkor mennyire vonnátok be kettejüket az ingatlan kiválasztásának a folyamatába?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 16:56
42/57 anonim válasza:
Nem kérdező, nincs jogod beleszólni hogy hol vesznek a SAJÁT PÉNZÜKBŐL, a SAJÁT GYEREKÜKNEK lakást.
43/57 anonim válasza:
Szerintem ketten kellene eldönteni, hogy hol és milyet szeretnének, aztán ha támogatni akarják őket, akkor hajrá, ha meg nem, akkor nem. Főleg, hogy mindjárt esküvő. Hadd működjenek egységben, férjként és feleségként. Abba pedig van az asszonynak is beleszólása, hogy hol fog élni. Szerintem. A vőlegény itt felnőtt ember, nehogymár anya mondja meg, hogy hol kell nekik lakni. Szép dolog, hogy vesznek neki(k) házat, de azért cserébe mondjuk feltételeket szabni, vagy úgy bánni a másik féllel, mintha ő csak egy tartozék lenne, nem szabad. Az mondjuk nem segítség, ha vesznek egy házat vagy lakást a szomszédban, hanem kontrollmánia, oda nem mennék. De ez csak az én véleményem.
44/57 anonim válasza:
Hát ha én a gyerekemnek akarok valamit venni, akkor őt kérdezem meg. Ő lesz az, aki kivalasztja. Eleve ezt egyedül vele fogom közölni, négyszemközt, vagy ugye a másik szülővel, de nem a partnere előtt. A gyerek majd eldönti, hogy be akarja e egyáltalán vonni a partnerét ebbe. Ha ő úgy dönt, egyedül választja ki, akkor egyedül választja ki, ha úgy dönt, hogy a partnerével, akkor vele, ha a legjobb barátjával, akkor vele, ha velem, akkor velem.
45/57 anonim válasza:
Én nem lennék olyannak a partnere, aki meg sem kérdez, hogy nekem is tetszik-e. Szerintem alap dolog bevonni a párodat. Akkor is, ha természetesen csak a gyerek nevén lesz.
46/57 anonim válasza:
Saját nevemre venném a lakást, az hiányzik még, hogy váláskor a másik fél elperelje a felét.
HA nem tetszik az ingyen lakhatás, akkor lakhatnak albérletben pénzért.
47/57 anonim válasza:
Bírom, hogy a pénztelenek egyből a pénztelen másik fél helyébe képzelik bele magukat.
48/57 anonim válasza:
Én meg azt bírom, hogy az élősködők a párjuk szülein kérik számon a soktízmilliós ingatlant. Sok ilyen kérdés van az oldalon.
Az egy dolog, ha a szülő elherdálja, elnyaralja a pénzt, mert ilyenről is tudok, ahelyett, hogy értelmesen fektetné be, azzal nem értek egyet.
De hogy a menyek itt tépik a szájukat hogy az anyós nem iratja rá rögtön a házát amiért az öregasszony megdolgozott egy életen át, azzal nem nagyon tudok rokonszenvezni.
49/57 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a gyerekem nevére iratom a lakást, és nem zsarolgatnám vele egy életen át, nem vagyok ilyen féreg
50/57 anonim válasza:
az egy dolog, hogy a gyerekedre, az normális, és az is hogy vele beszéled meg. de nem a barátnőre, meg nem őtőle kérünk engedélyt, hogy milyen színűre parancsolja a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!