Gyerekkel rendelkezők! Nem bántátok meg a gyermekvállalást? Most hogy már látjátok, hogy milyen így élni, ha újra ez a döntés előtt állnátok, most is a gyermeknevelést választanátok vagy inkább ezúttal nem?
Hiába izmozol, aki azért vállal gyereket, hogy majd öregkorában legyen társasága, az idióta. És ha a gyerek külföldre költözik? Vagy csak az ország másik felébe? Es ha a szülő olyan, hogy a gyereke a saját ép elméje érdekében meg kell, hogy szakítsa a kapcsolatot?
A jó szülő-gyerek kapcsolat a szülőn múlik. Kikövetelni nem lehet. Amelyik szülő csak arra hivatkozva tud kizsarolni némi figyelmet a gyerekeitől, hogy mennyi mindent megtettem érted, most te jössz, az nyilvánvalóan rossz szülő volt.
Látom, egyre jobban erősíted meg a libernyákságodat! Izomból...
Mi van, ha...?
Annyira fogyatékos vagy, hogy fel sem fogod, mit írtam! Nem azért vállal valaki gyereket, amit te bemagyarázol... De a szölő gyerek kapcsolat nem az döntő többségben, amit te írsz... Lehet, hogy te ilyen helyzetben vagy, de ez a kevesebb...
Mi van, ha...?
Na igen, de hány évet kell végigszenvedni addig, amíg normális felnőttek lesznek?
Legtöbben csak a kis cuki gyerekkort nézik, amikor nyilatkoznak arról, hogy mennyire jó szülőnek lenni. A többi az már valahogy elfelejtődik...
A tinik nem mosolygnak rád, nem mondják, hogy szeretnek, nem érdekli őket semmi, amit korábban együtt csináltatok. Hirtelen csak egy szükséges szar lesz a szülőből... Na hát köszi...
58
Hú te jó xar szülő lehetsz. Engem sose néztek sz*rnak a tini gyerekeim, én se a szüleimet. Sőt, szeretlek is volt. Igaz, a testi kontaktust már nem kedvelik annyira ebben a korban, de nincs ezzel semmi gond. Nem azért szültem, hogy örökre az ölemben üljön.
Biztosan egyedül vagyok ilyen szar szülő a világon, mert mindenki olyan tökéletes, mint #59.
Még véletlenül se vallja be magának senki, ha nem úgy történt, ahogy azt az ember várta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!