Gyerekkel rendelkezők! Nem bántátok meg a gyermekvállalást? Most hogy már látjátok, hogy milyen így élni, ha újra ez a döntés előtt állnátok, most is a gyermeknevelést választanátok vagy inkább ezúttal nem?
De ha van olyan dolog, ami 0 szívás, csak öröm, miért választja az ember azt, ami ezek szerint átlagos?
Ha van egy finom kaja, amitől összeszarom magam, akkor egy olyat fogok választani, ami csak finom, a kellemetlenségek nélkül.
Olyasmi ez mint az a japán gyilkos hal. Tudod, hogy földöntúli csemege és vállalod a kockázatot.
23
"Azt hozzáteszem, hogy szinte soha nem láttam olyat, hogy valaki a nagyobb, kamasz gyerekéről mond szépeket"
Akkor jó xar környezetben élsz. Nálunk az ismerősök meg se bírják állni, hogy xy milyen jó tanuló, vagy épp milyen sokat segít otthon, vagy hogy xy dologban milyen tehetséges. Sőt, emlékszem, mikor én kamasz voltam, tesóm meg még épp ovis, lépten nyomon azt hallottam mindenhol, hogy szüleim, nagyszüleim "dicsekednek" velem. De ez nem azt jelenti, hogy a többi gyerekről elterelődne a szó, vagy hogy ha nagyobbak lesznek elmúlnak a dicséretek.
#23, én is hülye, dicsekvős apuka vagyok.
Tavaly érettségizett ez egyik, akivel nem élek együtt.
Minden reggel kitettem valami neki szóló bíztatást a fbukra.
100-150 ismerős meg lájkolta 20-30 meg bíztatta.
Neki jól esett.
A vége meg 476 pont lett, annak is örült mindenki.
Hogyne büszkélkednék vele?
Még azzal is, amilyen nyers humorral szól be, ha úgy gondolja.
Nem bántam meg
Egyedül nevelem 2 hetes kora óta
Iszonyat fárasztó egyedül,nincs idom semmire,néha hiányzik a régi életem
De imádom a gyerekem.
Nem aludtam 2 éve végig egy éjszakát,de reggel felkel meglát és kacag annyira örül nekem, aztán hozzam bújik…ez minden nehézségért kárpótol
Dehogy bántam, egész életemben erre vágytam.
Miért gondoljátok, hogy csak azt lehet élvezni, ami könnyű? Igen, nehéz gyereket nevelni, de hát a kihívasok nem arról híresek, hogy könnyűek. Egy teljesítménytúra is nehéz, mégis élvezi, aki szereti az ilyesmit. Nehéz kialvatlanul derűsen foglalkozni vele, de a nap végén sikerélmény, ha jól menedzseltem a napot.
Ide nem fogják leírni azok, akik megbánták, szóval eleve értelmetlen a kérdés.
Pedig ismerősi körömben is azért sokszor panaszkodik anyuka, hogy nincs életük a TE vagy több gyerek mellett. Szívás, de ők vállalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!