Gyerekkel rendelkezők! Nem bántátok meg a gyermekvállalást? Most hogy már látjátok, hogy milyen így élni, ha újra ez a döntés előtt állnátok, most is a gyermeknevelést választanátok vagy inkább ezúttal nem?
Azért nem fognak ide írni, mert val.szeg maguknak sem vallják be.
Aki meg rendszeresen a gyerek fejéhez vágja(!) hogy minek született, az tuti nem olvassa ezt.
Én is tudok olyat aki megbánta
Nem mondja ki de mindenki tudja róla
4 éves a gyerek
Kezelhetetlen,nincs rá szólva semmiért ,azt csinál amit akar mert anyukának nincs hozza türelme
Ilyenkor nyáron kiteszi a homokozóba,anyuka meg telefonozik egész nap. Máskor pedig rábízza a mamára.
Mama már szóvá tette h nem foglalkozik a gyerekkel mert a régi élete kellene neki,h bulizzon stb…sajnálom a kislányt,de tényleg olyan neveletlen hogy nem szeretem ha az enyémmel van,nekem másfél éves és mindig bántaná ellöki, és persze raktam kívül senki nem szól a kislányra h nem szabad
Jaa értem
Én is sajnálom
De látom anyukán h meg haragszik ha szólok
De leírok 1-2 példát hogy miért szólok rá
A Kicsi aludt a babakocsiban,a kislány odament rángatta a babakocsit
Persze h ez enyém felébredt
Egyik alkalommal nálunk voltak,Aztán szólt h megy pisilni,és látom h a homokozó közepén pisil
Persze rá szóltam,anyuka húzta rám a száját
Azóta nem is voltak itt.
Jól mondja 36
Es te jól tetted hogy rászóltál, hiaba húzzza a száját anyuka.
Muszály vagyok ,ha anyuka csak ül és nézi
Rosszul érzem magam mert tudom h megsértődik.
Azt hozzáteszem h a sajatomra is ugyanúgy rá szólok ha olyat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!