Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az olyan, aki...

Milyen nő az olyan, aki összejön egy 38 hetes terhes nő párjával? Miért jobb ő, mint az akivel közös babát várt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 13:33
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
neked is boldog új évet.Most már megint másik nője van-úgyhogy a helyzet teljesen reménytelen.Csak egy baj van,hogy én még ezek után is szeretem.Mit csináljak?
2009. jan. 6. 15:44
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Boldog Új Évet!

Szerintem felejtsd el. De nagyon hamar.

Anyagilag támogatja a gyereknevelést??? Vagy csak élősködik rajtad, amikor épp nincs nője?

Azért csak bebizonyosodott, hogy nem (csak) a másik nő volt a ludas... Még egy ilyen pasit...

2009. jan. 7. 10:57
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

A gyerektartast mindenkepp hajtsd be rajta, ha meg nem tetted volna meg, es egy ilyen linkoci eletmodot elo ffi-tol orulj, hogy megszabadultal. Nelkule lehetsz meg boldog, ha talalsz egy rendes ffi-t, a kicsinek apukat, de nem hiszem, hogy aki ossze-vissza osszefekszik mindenkivel, boldogan tudnal elni.

Az a tipusu ffi, akinek nem valo csalad, es felelosseg. Neki a laza, felelotlen elet kell. Rengeteg ilyen ember van, de ok. eljenek ugy, ahogy akarnak, de ne tegyenek tonkre eleteket.

2009. jan. 7. 18:57
 34/40 anonim ***** válasza:
50%
ha még ezek után is szereted akkor ne hallgass senkire csak a szívedre és adj még neki egy kis idot./amikor én szerelmes voltam, még azt is megbocsájtottam volna neki ha elottem csal meg valakivel/látom , te is ennyire szereted.o mit mond, hogy miért csinálja?és most egyutt laktok vagy kulon?a másik novel mi van?
2009. jan. 8. 00:07
 35/40 A kérdező kommentje:
Külön vagyunk azóta is,szokott jönni látogatni a kislányt,egyszerüen nem értem miért csinálja ezt,felelösség az van benne:Van mégegy gyereke-ő neveli,mert az anyukája lemondott róla.Sokan mondják,hogy megijedt,hogy újra rendes családja lesz.Ti mit gondoltok?
2009. jan. 9. 10:07
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
és mi van neki kislány, fiú?hány éves és vele lakik?azelott egyutt laktatok?egy kicsit tobbet írhatnál az egész helyzetrol, mert akkor lehet, hogy más hasonló helyzetben levo tobbet tudna tanácsolni.próbáld hozzászoktatni a gyerekhez és vissza magadhoz is.
2009. jan. 10. 16:10
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Az utolto kommentedbol itelve, (egy gyerek el mar vele)akkor szerintem megijedt, tudat alatt azt gondolja, attol fel, hogy te is elmesz, lemondasz a gyerekrol az o javara. Most, ahogy olvastam a kommentedet, hogy az elozo kapcsolatabol a gyerek vele el, mivel az anya lemondott, tuti hogy a parodban ez van benne. Mi lesz, ha netalantan 2 gyerekkel kell egyedul maradnia.

Beszelj vele, es szeresd a masik gyereket is, es hivd vissza. Beszelj vele, neki, sokat, mindig!!! Mondd neki, hogy varod, es a masik gyereket is szereted. De nem tudom, egy masik kommentedet meg multkor olvastam, ugy emlekszem, hogy azt irtad, hogy a masik gyereket a parodnak nem nagyon szereted, ugye?

Nehez eset, es ha a parod tenyleg mar egy gyerekkel egyedul van, akkor megkellene becsulnie tegedet, de persze csak ugy, hogy te is szereted az o gyereket!!!!

2009. jan. 10. 18:26
 38/40 A kérdező kommentje:
az az igazság,hogy nem jöttem ki a lányával,ezmiatt rengeteget veszekedtünk,most,hogy már én is anya vagyok másként látom a dolgokat,de nem tudom,hogy mi lesz,benne és bennem is sok a harag,meg hát neki ott van a másik nő.Meddig legyek türelmes?
2009. jan. 11. 18:13
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
hány éves a lánya és obenne miért van harag veled szemben?csak a lánya miatt?
2009. jan. 11. 18:22
 40/40 anonim ***** válasza:

A 38 hetes terhes nőnek se lehet túl sok esze, ha egy olyan palinak szül, aki ilyen link...Itt kezdődnek a legnagyobb gondok kedves kérdező! Mert azért jelek mindig vannak, úgyhogy ne a pasit és a nőjét hibáztasd, hanem tarts önvizsgálatot!

Aki már látott szerelmes férfit, az tudja, hogy az a féri tényleg nem foglalkozik más nővel a szerelmén kívül! És te még ezek után beengeded a szüléshez? Meg várnál rá? Tanultál egyáltalán valamit az egészből?! Fölfogtad, hogy egy gyerek sorsával is játszadozol? Szerinted a kislányodnak nem kellene normális család?! Ennyire IQ light nem lehet valaki...

2016. febr. 15. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!