Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az olyan, aki...

Milyen nő az olyan, aki összejön egy 38 hetes terhes nő párjával? Miért jobb ő, mint az akivel közös babát várt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 13:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%

Az a nő kétségtelenül "vacak". Csak saját magára gondol, és az ő pillanatnyi élvezeteire, senki másra, sőt, megkockáztatom, hogy bárkin gondolkodás nélkül átgázol a saját érdekében. Hiányzik belőle az a fajta "tisztesség", becsület, vagy női szolidaritás (nevezhetjük akárhogy), ami megakadályozza azt, hogy jól belepancsoljon másvalaki kapcsolatába, és feldúlja az életét.

DE. Fordítsuk meg. Milyen férfi az, akinek a párja 38 hetes terhes, és ő ahelyett, hogy a várandós párja mellett lenne, és a babára készülne, inkább csajozik, és szeretőt tart???

2008. dec. 8. 13:40
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van az előttem írónak. Az éremnek két oldala van. Nem biztos hogy a nő az oka az egésznek. Én inkább a páromat hibáztatnám, ha ilyet tenne velem.
2008. dec. 8. 13:46
 3/40 anonim ***** válasza:
97%

Azt hiszem az elsö vàlaszban benne volt minden!

Ne a nöt kezdd el hamarabb okolni,hanem a pàrodat,mert a egy nö lehet szerelmes a pàrodba,ha a pàrod nem adja alà a lovat,akkor nincs esély.

De ezek szerint a pàrod is akarta,és ö sokkal nagyobb hibàs mint a nö.

Neki melletted a helye,nem pedig egy idegen növel.

De ezek szerint nem szeret igazàn,és ha nem szeret igazàn,akkor nem is érdemes szomorkodni érte.

Neked bizony rossz,hisz most nagy szükséged lenne rà,de inkàbb igy,kiderült az igazsäg,minthogy évekig hazugsàgban élj.

Nem te vagy az egyetlen,sajnos.

Eröt kell vegyél,és csak a babàra koncentràlj,bàrmilyen nehéz is!

2008. dec. 8. 13:49
 4/40 anonim ***** válasza:
98%

teljesen egyetértek az elozo válaszolóval! az a legfobb kérdés :a férfi milyen férfi aki ezt most megteszi és lehet-e az ilyen férfibol sreteto családapa és férj.ha ilyen helyzatben így viselkedik akkor számíthatsz-e majd rá a még nehezebb helyzetekbe ?vagy o majd mindig elmegy csajozni?

fiatalok vagytok még? mert általában a fiatalabb leendo apukák nem érzik át a helyzetet!

2008. dec. 8. 13:51
 5/40 anonim ***** válasza:
96%
Van egy barátnőm aki egyszerre volt várandós a férje nőjével,talán egy hónap külömbség van a két gyerek közt.A férj lelépett majd a barátnőm visszafogadta mert nagyon szerette.Azóta eltelt 18év,a férjnek számtalan szeretője volt azóta,az idén váltak el.Nehogy elkövess hasonló hibát mert boldogtalan leszel egész életedben.
2008. dec. 8. 14:06
 6/40 anonim ***** válasza:
94%

Első válaszoló vagyok. Félreértés ne essék, én nem mentegetném a (másik) nőt sem. Kivéve abban az esetben, ha nem tudott a pasi kapcsolatáról és a babáról, de ezt nem hiszem. Így, ebben a felállásban abszolút 50-50%-ban oszlik meg a felelősségük szerintem.

Én is voltam hasonló helyzetben, elémállt a pasi, gyakorlatilag "felajánlotta" a szeretői státuszt, felvállalva a házasságát, és a 2,5 hónapos babát. Én mondjuk nem voltam belé szerelmes, ha szerelmes lettem volna, lehet, hogy nehezebb lett volna a döntés, de így csak felfordult a gyomrom attól, hogy ilyesmi egyáltalán eszébe jut. És bár tudatában vagyok vele, hogy ha nem velem, akkor majd megcsalja az asszonyt mással, de nekem ebben akkor sem kell részt vennem. Pontosan azért, mert ha én így viselkednék egy másik nővel, akár csak a háta mögött is, még ha esetleg nem is tud róla, akkor is, az járt a fejemben, hogy bőven megérdemelném, hogy anno, amikor majd én tartok ott, engem (mint a párom meglévő kapcsolatát, és a gyermeke anyját) is ugyanennyire semmibe vegyenek és hülyének nézzenek a hátam mögött...

Csak ehhez a szemlélethez szükséges egy olyan gondolkodás, hogy mielőtt döntést hozok, bármiről is legyen szó, azelőtt mérlegelek, hogy rajtam kívül még kit érint az én döntésem, és kinek az életére milyen befolyással lehet, ha rosszul/helytelenül döntök.

Szóval: mindkettő ugyanannyira sáros, egyik sem különb, mint a másik. Mindkettő rettenetesen önző és tiszteletlen.

2008. dec. 8. 14:09
 7/40 anonim ***** válasza:
93%
Szemétláda a csaj is és az "Apuka" is!Nincs mentő körülménye egyiknek sem!Az egyik rokonom akkor kufircolt egy pasival amikor az anyuka szülte a gyerekét.Gusztustalannak tartottam.Ennek több éve,és ki nem állhatom azóta a csajt,csinálhat akármit!Én sem vagyok bűntelen,és mindíg helyesen cselekvő,de azért a jóízlésnek is van határa.Nézzenek tükörbe,és szégyeljék magukat!A van egy kis tartás bennük akkor nem csinálnak ilyet!
2008. dec. 8. 14:18
 8/40 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem beszélt neki a pasi a párjáról illetve a babáról, akkor nem tudhat róla, gondolatolvasó meg senki nem lehet, tehát ebben az esetben csak egy átvert nő.

Ha a pasinak rossz a kapcsolata a párjával, akkor pedig menekül valakihez, akivel talán jobb lesz.

Ha pedig a pasi szélhámos, mindkét nőnek ki kéne rúgnia.

Mivel a szituról nincsenek részletek, így nehéz véleményt mondani. Anno mikor pici voltam, apámnak viszonya volt egy munkatársnőjével, ha anyu akkor kirúgja és nem fogadja vissza, és nem maradtak volna együtt csak miattunk, gyerekek miatt, nem lenne boldogtalan a család.

2008. dec. 8. 14:20
 9/40 anonim ***** válasza:
93%

Ha tudott a csaj rola, hogy ti babat vartok, tehat a parodnak otthon a helye, akkor jellemtelen, onzo, szegyenletes no. Viszont a parod is, de o mindenkeppen!

Hiszen o tudta, hogy neki otthon van a helye. Nem birta ki szex nelkul talan az utolso heteket, es kepes volt elmennei mashoz?????

De, rengeteg ilyen no es ffi van, nem ti vagytok az elsok, es nem is az utolsok.

A viselkedese mindegyiknek felelotlen, es holnap reggelig lehetne ragozni meg, hogy milyen.

De, tenyleg lehet hogy a parod el sem mondta, hogy ti otthon vagytok (te es a baba a pocidban), hanem hazudott. Mert azt is jol tudnak egyesek.

2008. dec. 8. 15:39
 10/40 anonim ***** válasza:
80%
Azért általában, ha az egyik fél kikacsingat a kapcsolatból ott alapvető problémák vannak. Ne mondja nekem senki, hogy egy pasi, akinek a kapcsolatában rendben van minden, azért feláldoz mindent mert épp dughatnékja van. Azt otthon az asszonnyal is meg tudja oldani, még akkor is ha nem feltétlenül úgy, ahogy a másikkal. Ha valaki félrelép, ráadásul ilyen helyzetben, akkor ott valami nem oké, és azért nem csak a férfi a hibás. Én nem védem őt, mert kétségkívül tisztességesebb megbeszélni a problémákat, mint ezt tenni, de gondoljuk már át a dolgokat...
2008. dec. 8. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!