Milyen nő az olyan, aki összejön egy 38 hetes terhes nő párjával? Miért jobb ő, mint az akivel közös babát várt?
16:43-as válaszolónak. Az a mondat, amivel nem értettél egyet, így folytatódik:
"Ha pedig egy pár ráadásul gyereket is vállalt, közösen, akkor onnantól az a minimum, hogy mindent megtesznek a kapcsolat megtartásáért, megjavításáért, mert onnantól lesz egy pici emberke, akiért mindketten felelősek. !!! Ha pedig nagyon nem megy, és tényleg annyira semmi értelme a kapcsolatnak, akkor nem kell megalázni a másik felet egy szeretővel, akár állapotos, akár nem. Le kell zárni, és tiszta lappal kell indulni a következőbe. !!!"
Nem zavar, hogy lepontoztok, de olyanba ne kössetek már bele, amit nem írtam.
Nem azt írtam, hogy a gyerek miatt mindenáron. Csak feltételezhetjük, hogy egy pár nem véletlenül vállal gyereket. Ha már akkor is gáz volt a kapcsolatukban, hiba volt együtt bevállalni. Ha viszont ezalatt a 38 hét alatt lett hatalmas párkapcsolati problémájuk, akkor először igenis meg kellene próbálni dűlőre jutni szerintem, ÉS HA NEM MEGY (ahogy a következő mondatban is szerepel), AKKOR lehet felrúgni az egészet, és továbblépni. De úgy látom, ha egy felnőtt ember úgy hoz döntést, hogy nem csak a saját maga érdekeit tartja szem előtt, hanem a pocakjában növekedő csöppség érdekeit is, az még mindig kevésbé érthető az emberek számára, mint ha inkább a problémákon való dolgozás helyett egyszerűen csak félrekefél, és szarik bele a kis családjába, amit pár hónappal ezelőtt még önként vállalt.
Azért arról a férfiról is meg van a véleménym aki ilyet tesz! az a nő pedig aki egy ilyen férfit megkaparint számoljan azzal, hogy talán vele is ugyanezt csinálja.. megérdemli.
Bennem is volt egy ilyen félsz h a terhesség alatt félrekacsingat a párom, de figyeltem magamra, nem hanyagoltam el a külsőm, nem híztam meg, Vele is törődtem és mivel nálam nem volt semmi probléma szinte többet voltunk együtt "úgy", mint azelőtt. Ha jól működik egy kapcsolat nem szabad hogy a terhesség miatt problémák legyenek.
Gratula a picihez! Ez a történet hasonlít az enyémhez.
Én voltam benne a "baba".
Amikor anyám 7 hónapos terhes volt, beállított nagy pocakkal egy nő hogy Ő is terhes az apámtól..
Anyám odadobta nekik a karikagyűrűt és úgy döntött egyedül nevel fel.
Később az a másik kapcsolat zátonyra futott - a sors büntetése.
Anyám pedig talált egy másik fickót aki elvette és felnevelt, lett egy húgom is.
Fel a fejjel! MIndig lesz valahogy!
Még csak annyit, hogy soha nem tudhatod melyik rossz lépcsőfok segít ahhoz, hogy a boldogság kapujához érj!
Ha kikerülünk egyet lehet hogy visszaesünk hármat.
Én 31 vagyok és ami kín történhet egy nővel az velem megtörtént, de bíztam abban hogy nem lehet hogy csak lefelé megyek és nem jön a domb..
3 éve töretlen a boldogságunk apárommal és van egy fél éves kisbabánk is.
Higgy benne hogy ez a történet egy lépcsőfok a Te boldogságodhoz! Lehet hogy sokkal jobb apukát találsz majd a picúrnak, aki Téged is megbecsül és lesznek még közös babáitok is!
Sok sikert!
És milyen kapcsolat az, ahol a férfi félrelép, amikor a nő 38 hetes terhes?
És milyen férfi az, aki félrelép, amikor a nő 38 hetes terhes?
És milyen nő az, aki mikor 38 hetes terhes, megcsalják?
túl sok kérdést tettél fel utolsó válaszoló és nem biztos ,hogy mind helyénvaló!túl sok ma a kísértés /olyan a világ/, hogy még a legjobb kapcsolatot is ne lehetne felrúgni és a legszuperabb not is ne lehetne otthagyni.
én szívbol gratulálok a kislányodhoz és továbbra is arra kérlek, tegyél meg mindent azért , hogy visszataláljatok egymáshoz.ha ott volt az apuka a szulésnél talán megjon majd az esze.írj már légy szíves tobbet arról, hogy mentetek szét, vagy hogy a párod hogyan és hol ismerkedett meg azzal a novel és az hány éves.mert így nagyon nehéz tanácsot adni és mindenki csak a saját tapasztalataiból kovetkeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!