Hogyan beszéljem ezt meg a párommal? Azt hiszi, hogy sajnálom az ételt a lányától.
Ma el kellett mennie egy barátjának segíteni, én nála maradtam a lányával és a gyerekeimmel. Még reggel megbeszéltük, hogy ebédre rendelünk pizzát. 3-at rendeltem, egyet a páromnak, egyet a lányának és egyet magamnak és a gyerekeimnek. A párom végül késett és nekiláttunk nélküle. Kérdeztem a lányát, hogy kér-e kóstolót valamelyikből, de azt mondta, marad a sajátjánál. Megette a teljes pizzáját, én csak lestem és végül azt mondta, mégis enne egy szeletet az apjáéból. Itt követtem el a hibát, mert kibukott belőlem a kérdés, hogy "Nem lesz az már túl sok?". Erre felhúzta magát, hogy akkor ő már nem is éhes és elvonult a szobájába.
Fél órával később már úgy jött haza az apja, hogy tajtékzott, hogy, hogy képzelem én, hogy sajnálom az ételt a lányától. A lánya írt az anyjának, ő meg a páromnak, hogy mi történt, de úgy érzem, eléggé eltorzíthatta a történteket.
Most a párom szóba sem áll velem, azt mondta még túl mérges rám, majd beszélünk, ha lenyugodott, de hatalmasat csalódott bennem és megkért, hogy inkább menjek haza a gyerekekkel.
Tényleg ilyen hatalmas hibát vétettem? Én is kövér vagyok, eszem ágába nem volt a lányát a súlya miatt megsérteni, csak meglepett a mennyiség és féltem, hogy rosszul lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Közben a párom és a volt felesége is többször felhívtak, hogy bocsánatot kérjenek.
Mint kiderült a lányuk azt mondta sírva az anyjának, hogy én és a fiaim eszünk, ő pedig egy szelet pizzát sem vehetett el az az apjáéból és már fáj a gyomra annyira éhes. Mikor anyja megkérdezte, hogy hány pizza van, ő azt mondta, hogy 2, egy a miénk, egy az apjáé. Szóval az egész úgy jött le nekik, hogy én nem adtam a lánynak enni.
Este végülis kiderült az igazság, mert a párom is kereste a harmadik pizzát, mert látta a dobozokat, hogy 3 volt. A lánya végül bevallotta, hogy azt ő már megette.
A lánya augusztus közepéig a páromnál lesz. Félig már összeköltöztünk, de még a cuccaink javát nem vittük át a páromhoz. Ez az eset eléggé elbizonytalanított. A héten mindketten szabin vagyunk, úgy volt, hogy költözködünk és ötösben csinálunk programokat, de most arra kértem a páromat, hogy 1-2 napig maradjunk külön.
Nekem is elég furcsa volt a problémakezelése. Annyira már megismerhetett, hogy soha nem ártanék a lányának, mégsem akarta az én mondandómat meghallgatni.
7 éve váltak el, én vagyok az első barátnője, akit a lányának is bemutatott. Azt mondta, még nem tanulta meg kezelni a hasonló helyzeteket, ráadásul a lánya egyre furcsábban viselkedik. Szerintem csak kamaszodik, de majd meglátjuk mi lesz.
Gyanúsan innen fúj a szél akkor, nem csak, hogy kamaszodik a kislány, de ez egybeesik azzal, hogy te "elveszed tőle" aput. Hét év baromi hosszú idő, ő ebbe nőtt bele, hogy apu "csak az övé", és nyilván nehezen viseli a változást, pláne a kamaszkor kezdetén.
Nem lesz könnyű dolgod, ha jó viszonyt akarsz vele, az fix, és apunak is sokat kell tanulnia a lánya lelkéről, ha nem akar állandó játszmázást.
Kitartást kívánok neked!
"ő azt mondta, hogy 2, egy a miénk, egy az apjáé"
Ezek után az én lakásomba be nem tenné a lábát egy ilyen manipulatív, hazudozós kis rohadék.
"a lányuk azt mondta sírva az anyjának, hogy ....... már fáj a gyomra annyira éhes"
Miután már benyomott egy egész pizzát.
Nos, lesz még gondod ezzel a hazudozó áspiskígyóval!
Az mindenesetre pozitív, hogy párod, sőt még volt felesége is bocsánatot kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!