Hogyan beszéljem ezt meg a párommal? Azt hiszi, hogy sajnálom az ételt a lányától.
Ma el kellett mennie egy barátjának segíteni, én nála maradtam a lányával és a gyerekeimmel. Még reggel megbeszéltük, hogy ebédre rendelünk pizzát. 3-at rendeltem, egyet a páromnak, egyet a lányának és egyet magamnak és a gyerekeimnek. A párom végül késett és nekiláttunk nélküle. Kérdeztem a lányát, hogy kér-e kóstolót valamelyikből, de azt mondta, marad a sajátjánál. Megette a teljes pizzáját, én csak lestem és végül azt mondta, mégis enne egy szeletet az apjáéból. Itt követtem el a hibát, mert kibukott belőlem a kérdés, hogy "Nem lesz az már túl sok?". Erre felhúzta magát, hogy akkor ő már nem is éhes és elvonult a szobájába.
Fél órával később már úgy jött haza az apja, hogy tajtékzott, hogy, hogy képzelem én, hogy sajnálom az ételt a lányától. A lánya írt az anyjának, ő meg a páromnak, hogy mi történt, de úgy érzem, eléggé eltorzíthatta a történteket.
Most a párom szóba sem áll velem, azt mondta még túl mérges rám, majd beszélünk, ha lenyugodott, de hatalmasat csalódott bennem és megkért, hogy inkább menjek haza a gyerekekkel.
Tényleg ilyen hatalmas hibát vétettem? Én is kövér vagyok, eszem ágába nem volt a lányát a súlya miatt megsérteni, csak meglepett a mennyiség és féltem, hogy rosszul lesz.
Ne avval,foglalkozzál már menyit eszik,nem mindegy neked ? Te hordód azt a súlyt ?
Meg itt sokan,azon szörnyülködik,hogy megeszik egy nagy pizzát és ?
Ez nem a pizzáról szól.
Ez egy tüskés kamaszlányról szól, aki elmegy az apjához láthatásra, aki apa nincs otthon - mert a barátjának megy segíteni -, és a lány az aktuális barátnő nyakába szakad. Sértett méltóságában egy vacak pizza miatt "beköpi" az anyja előtt az aktuális barátnőt, aki anya (azaz az exfeleség) leszedi a keresztvizet a papáról (vagyis a szülői játszma - "hogyan rúgjunk bele az elvált házastársunkba" - folytatódik.)
Apa pedig a frusztrációját az aktuális barátnő nyakába önti.
24-es nagyon pontosan megfogalmazta!
És folytatva:
- Ha láthatás van, akkor apuka NAGYON-NAGYON KIVÉTELES ESETEKET LESZÁMÍTVA legyen otthon, hisz ŐHOZZÁ jön a lány, nem az új barátnőjéhez, és nem is azért, mert valakinek vigyáznia kell rá, mint egy kisgyerekre.
- Ill. jelen esetben a szülői játszmába apuka simán belesétált és nem vette észre, hogy ez nem a gyerekről szól és pláne nem a barátnőjéről, hanem a volt felesége és őközötte zajlik.
A helyedben szakítanék.
Meg sem hallgat és hazazavar pusztán az egyik oldalt meghallgatva.
Sem nem tisztel, sem nem szeret. 🤷♀️
Köszi kérdező, hogy megírtad, zsírdisznó a kis zabagép.
Tehát igazam volt, hogy frusztrált a lány, az apja is látja mi a pálya, tuti szégyelli és már kész is a balhé, egy nyomorult szelet pizza es egy ártatlan megjegyzés miatt.
Nem is értem miért pontoztak le. Talán a kövérek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!