Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nevelőapám el akar tiltani...

A nevelőapám el akar tiltani a vér szerinti apámtól. Van ehez joga?

Figyelt kérdés

Anyámmal, nevelőapámmal és húgommal élek, de hétvégén sokszor apánál vagyok. Nem tudom miért akar eltiltani tőle, pedig nem csinált semmit. Nevelőapám mindig panaszkodik anyámnak, hogy miért vagyok hétvégén apánál és folyton veszekszik velem. Mit tegyek?

17L

2021. jún. 19. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Pontosan nem indokolta meg? Egyébként gyakorlatilag semmi köze hozzád, azon kívül, hogy anyád csávója. A te életedbe csak édesanyád és édesapád szólhat bele. Ő nem, attól függetlenül, hogy "nevelőapának" hívod, sosem lesz egyenlő apáddal.
2021. jún. 20. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

11!

Hja...Koze nincs hozzá....Anyad csávója.... Mondjuk lehet, hogy 17 éve házasok és a kérdező apjával ellentétben a "csávó" a belét is kidolgozza, hogy a kérdezőnek jobb élete legyen.

De, van beleszólása az életébe, mert együtt élnek, mert ő is neveli. Nem, nem lesz egyenlő a vérszerinti apával. Lehet magasan felette áll minden téren.

A világon semmit nem lehet tudni egyik félről sem.

2021. jún. 21. 06:05
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Bármi megeshet, de attól, hogy "a belét is kidolgozza" még nem szólhat bele az életébe, főleg nem tilthatja el a saját apjától. Ez így korrekt, ez csak így működhet.
2021. jún. 21. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

13!

De, beleszólhat az életébe, mert az anya őt erre feljogosította. Annak meg biztosan oka van, hogy el akarja tiltani az apjától, csak éppen nem tudni, mi az

2021. jún. 21. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!