Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi most az elfogadott családmo...

Mi most az elfogadott családmodell?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 22:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
27%
20-as, eléggé le vagy maradva... úgy párezer évvel :D
2021. jún. 16. 11:01
 42/50 anonim ***** válasza:

40

Te mindig annyiraaaaa okos vagy. Mondd már meg, honnan tudni, hogy egyik sem homoszexuális?

2021. jún. 16. 11:04
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
39, két leszbikus pár, mindkettőnél van egy-egy gyerkőc :) Az egyik közeli családtag, a másikat általuk ismerm.
2021. jún. 16. 11:04
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ehhez képest a két apu/anyu elég árulkodó felállás, olyan, mint ha egy táblát hurcolna a nyakában. Ez sajnos akkor is fennáll, ha a befogadók kedves, szuper emberek."

te és a hozzád hasonló intoleráns bunkók akasztjátokk a nyakukba azt a táblát. TI csináltok belőlük célpontot. most meg úgy próbálsz tenni mintha a homfób kirekesztéseddel MEGVÉDENÉD őket. ha nem lennének táblaosztogatók, akkor nem lenne tábla, és nem lenne kirekesztés se. NEKED kell változnod, ha segíteni akarsz a szivárványcsaládoknak. mert a betiltásuk nem megoldás.

2021. jún. 19. 09:13
 45/50 anonim ***** válasza:
18%

44

Ki a f.sz akarja betiltani a szivárványcsaládokat? Mindössze arról van szó, hogy nem tartom ideálisnak a szivárványcsaládot. Ennyi. Már eleve az is problémás, hogy "hogy tesznek szert" egy gyerekre vagy gyerekekre. Nem, nincs ez igazán így rendjén, de megtiltani nyilván nem lehet.

2021. jún. 19. 09:58
 46/50 anonim ***** válasza:
3%

(Ahogy gyorsan hozzáteszem, hogy azzal sem értek nagyon egyet, hogy egyedülálló nő "tehessen szert" gyerekre. Szóval nem a homofóbia beszél belőlem.)

Egyszerűen úgy lettünk megalkotva/kitalálva, hogy egy férfi meg egy nő tudnak gyereket csinálni. Ez van. Ebbe bele lehet avatkozni. És bele is avatkoznak.

2021. jún. 19. 10:03
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ki a f.sz akarja betiltani a szivárványcsaládokat?"

a fidesz és mindenki aki egyetért a homofób törvénnyel.

"Mindössze arról van szó, hogy nem tartom ideálisnak a szivárványcsaládot"

akkor ne legyél a tagja. de ne akadályozz másokat

"Már eleve az is problémás, hogy "hogy tesznek szert" egy gyerekre vagy gyerekekre"

ugyanúgy ahogy a hetero párok, ha nem lehet sajátjuk. mesterséges megtermékenyítés, örökbefogadás, béranya program (ahol legális). ha nem lenne törvény ami tiltaná, ugyanolyan esélyeik lehetnének mint egy hetero párnak.

"de megtiltani nyilván nem lehet."

pedig az új törvény pont ezt tette

2021. jún. 19. 10:05
 48/50 anonim ***** válasza:
4%

Nem érdekel a politika, nem követem, nem tudom, mi történik. Nagy ívben sz.rom le.

Nem vagyok tagja és nem is szándékozom tagja lenni. Értelmes embernek érzed magad? Nem akadályozok senkit.

Igen, sajnos én egy ilyen intoleráns ember vagyok bizonyos dolgokban, az örökbefogadás kivételével a többit nem tartom igazán jónak.

Remélem, hogy nem fogják elfogadni az új törvényt, vagy ha már elfogadták, akkor visszacsinálják.

2021. jún. 19. 10:10
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

"Büdös bunkókkal van tele az ország"

tükörbe néztél?

"ugye ti is ilyen "családban" szerettekek volna nevelkedni."

előbb választanék egy szivárványcsaládot, mint a te fajtádat

2021. jún. 19. 10:21
 50/50 anonim ***** válasza:
Ki által? Én minden családmodellt elfogadok. Azt is amiben 20 milliárd élőlény van.
2021. júl. 5. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!