Bocsáss meg, én mindig éreztem egy óriási hiányt, hogy nincs egy társ (aki a gyerekek apukája) mellettem. Ha ezzel gondod van, akkor azzal nem tudok mit kezdeni.
2021. jún. 15. 23:50
12/50 anonim válasza:
12, miert az jobb ha van egy apja meg egy anyja, cserebe ok folyton veszekednek, verik is ot, meg terrorizálják otthon? Ja, tenyleg, Magyarorszagon meg ezt is jobban fogadjak, mintha ne adjisten 2 anyukaval el otthon békességben szeretetben.
2021. jún. 15. 23:54
13/50 anonim válasza:
#12: Ha normálisan nevelnék a gyerekeket, akkor toleránsabbak lennének egymással szemben, és akkor is, ha a saját szintjülön elmagyaráznák nekik, hogy van ilyen. Ritkán, de előfordul, és ettől ők ugyanolyan család, csak kicsit más. Nos, pont ma, ennek a lehetőségét szüntette meg OV. Titkolni kell a gyerekek elől 18 év alatt, ert ugye a gyerek olyan hülye a mai internetes világban, hogy amit nem a tanárni néni mond, arról nem is tud.
2021. jún. 15. 23:56
14/50 anonim válasza:
14-nek: na ez az:D nevetséges ez az ország.
2021. jún. 15. 23:58
15/50 anonim válasza:
12-es, én valahol megértem ezt az álláspontot is, de az mivel rosszabb, mintha 2 anyja/2apja van, mintha senkije sincs? Ha szeretik, tisztessegesen nevelik azonos neműek őt, még mindig szebb lehet a gyerekkora, mintha intézetben nőne fel.
2021. jún. 15. 23:58
16/50 anonim válasza:
Amúgy valaki dobjon már meg egy olyan tudományos cikkel (lehetőleg ne a Kuruc.info-ról vagy a 888-ról) amiben leírják, hogy a homoszexuális szülők által felnevelt gyerekeknek milyen lelki sérülései történtek, csak azért, mert kettő anya vagy apa nevelte fel. Várom a TUDOMÁNYOS, bizonyított cikkeket.
Amúgy imádom, amikor szivárvány-családok téma jön fel, a kormány meg a jobboldaliak mennyire elkezdenek foglalkozni a mentális egészséggel. Na nem mintha amúgy teljesen leszarnák:D ugyanazok az emberek mondják, hogy a depresszió nem létezik, meg köpdösik a skizofréneket.
2021. jún. 16. 00:06
17/50 anonim válasza:
18 annyira egyetértek. Amíg igazítani kell, addig jók a melegek. Amikor például az egyházak papjainak molesztálásáról van szó vagy a családon belüli erőszakról, valahogy nem érdekes ez a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!